Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem mernek szakítani az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mernek szakítani az emberek? Főleg a lányok?

Figyelt kérdés
2010. márc. 9. 20:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
mert rossz. és ami rossz azt kerüli az ember.
2010. márc. 9. 20:09
 2/15 anonim ***** válasza:

Én merek, már volt is rá példa.Ha nem megfelelő a kapcsolat, akkor muszáj, mert különben szenvedni fogsz.

L18

2010. márc. 9. 20:10
 3/15 anonim ***** válasza:
Mert az ember nehezen veszi rá magát arra, hogy olyat mondjon, ami miatt szemétnek érzi magát. Senki nem szeret "a szemét" lenni.
2010. márc. 9. 20:12
 4/15 anonim ***** válasza:
Félelem. Félnek vele szembenézni. Az introvertáltabbakra jellemző.
2010. márc. 9. 20:51
 5/15 anonim ***** válasza:
Talán azért jellemzőbb ez a lányokra, mert érzékenyebbek, és empatikusabbak. Átérzik, h milyen rossz lesz a másiknak, ezért halogatják a dolgot! Nem értem, miért gondolják sokan, h később kevésbé fog fájni a másiknak! Előbb v. utóbb úgyis sor kerül rá!
2010. márc. 9. 21:01
 6/15 anonim ***** válasza:
Főleg a lányok? Eddig mindig én szakítottam. Persze ez nem erény. De én ezt a férfiaknál látom inkább. Félnek kilépni egy döglődő kapcsolatból. Inkább benne vannak még, csak ne nekik kelljen kimondani a "nem"-et. Bár biztos ez is jellemfüggő. :)
2010. márc. 9. 21:59
 7/15 A kérdező kommentje:

A férfiaknál én inkább azt tapasztalom, meg tapasztaltam eddig, hogy addig csűrik-csavarják a dolgokat, míg a végén a lány mondja ki a végső szót. És ezt is csak azért, hogy ők továbbra is jófiúk maradhassanak.

Persze, tisztelet a kivételnek, kivétel a tiszteletnek.

De a nőknél, lányoknál van sokszor az, hogy inkább minden körmük-inuk szakadtáig próbálják megmenteni a haldokló vagy már hallott kapcsolatot, ahelyett, hogy kilépnének, és megkeresnék a boldogságukat...

Azt persze nem mondom, hogy férfiaknál ez nem fordul elő...

De miért van ez?

2010. márc. 9. 22:07
 8/15 anonim ***** válasza:

A lányok sem mindig körmük szakadtáig küzdenek a kapcsolatért..

Ez szerintem nem a nemtől függ..

ha vki szereti a másikat, akk megteszi amit meg tud tenni, nők is férfiak is.

2010. márc. 10. 16:28
 9/15 A kérdező kommentje:

Jaj, most vettem észre, hogy a legutolsó hozzászólásomban (ami talán az első is volt :D) a "halott"-at "hallott"-nak írtam, a két szó egész mást jelent. Csak elírás, bocsi... :)

Amúgy meg kedves utolsó hozzászóló: nem állítottam, hogy a nemtől függ, csupán a tapasztalataimra hagyatkoztam.

2010. márc. 10. 18:45
 10/15 anonim válasza:

Lány vagyok, sokáig próbáltam menteni a másfél éves kapcsolatomat, annak ellenére, hogy én már nem szerettem annyira. Csak fájt elhagyni. Nagyon! Mert ő még nagyon szeretett. Hát így otthagyni valakit, hogy tudod, hogy még szeret az tényleg kihívás :S Legalábbis nekem az volt. Mocskosul éreztem magam utána... És az ő érzéseit sokkal előbbre helyeztem a sajátoménál. Ha nem így lett volna, akkor az a +két három hónap nem lett volna. Én már nagyon szenvedtem abban a kapcsolatban, mégsem vett észre belőle semmit. Ugyanúgy próbáltam boldoggá tenni. Nem akartam bevallani, magamnak sem, hogy már nem olyan fontos.

Tehát lehet mondani, hogy én is féltem, de inkább attól, hogy Ő mit fog érezni ha szakítok vele =/

Talán válasz a kérdésedre...

2010. ápr. 26. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!