Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem mernek szakítani az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mernek szakítani az emberek? Főleg a lányok?

Figyelt kérdés
2010. márc. 9. 20:08
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

12:06 - Hát igen. Szánalomból együtt maradni valakivel sose jó. De az sem jó, ha fájdalmat okozol neki...

Viszont neked miért volt szenvedés ez a kapcsolat?

Mert én tényleg úgy veszem észre, hogy sok lány inkább szenved egy kapcsolatban, meg küzd a másikért, csak egyedül ne maradjon... És ez szomorú.

2010. ápr. 26. 13:53
 12/15 anonim válasza:

12:06-os vagyok

Eleinte nagyon szerettem. Csak a vége felé volt szenvedés a kapcsolat, mondjuk az utolsó 1-2 hónapban, amikor végre bevallottam magamnak, hogy már nem szeretem. De neki nem mertem megmondani. Azért mert lelkileg-idegileg nagyon labilis volt, és féltem, ha elhagyom esetleg valami hülyeséget csinál + még távkapcsolat is volt (400 km választott el). Végülis baja nem lett, mert azt sosem bocsátottam volna meg magamnak, de így is fáj, de tudom hogy így jobb - én nem tudtam már viszont szeretni, úgy ahogy megérdemelte volna. Mint embert, nagyon kedveltem még, de már nem fűztek hozzá olyan erős érzelmi szálak, ha érted mire gondolok.

Azt viszont nem mondanám, hogy féltem egyedül maradni, és azért nem hagytam el, sőt! Ennyi idő után vágytam egy kis egyedüllétre. A féltékenységi rohamai, a túlzott "birtoklási vágya" nem tett jót a kapcsolatnak. A féltékenységről csak annyit, és sosem csaltam meg, ő bevallotta a 4. hónap után, hogy volt egy másik lány. Azt még megbocsátottam, de azt hogy irányítani akarta az életemet, hogy nem lehetett szavam mellette, ezt nem tudtam már tovább elviselni.

2010. ápr. 26. 21:31
 13/15 anonim válasza:

ez lemaradt...

Úgyhogy nem volt az egész szenvedés :) Mondjuk úgy kb. 1 év minden gond nélkül telt, csak aztán részemről kialudt az a bizonyos láng, és elkezdtem jobban látni a hibáit - amik mellett egy fülig szerelmes ember simán eltekint. Engem viszont egyre jobban zavartak a már fent említett dolgok.

A távkapcsolat pedig nagyon megnehezítette az egészet, nem mondom, hogy egyszerű volt rendszeresen találkozni, néha a pénztárcánknak igencsak megterhelő volt.

De ez csak egy volt a sok közül, hogy miért döntöttem a búcsú mellett. Ő akkor a fejébe vette, hogy azért szakítok, mert van valakim, de ez nem volt igaz. Az hogy nem szeretem, és nem akarom hitegetni, erre csak annyit vágott a fejemhez hogy sablonduma. Nem a legszebben váltunk el, csak ezt az egyet bánom.

Bocs a hosszú válaszért!

2010. ápr. 26. 21:44
 14/15 A kérdező kommentje:

Nem haragszom a hosszú válaszért, sőt, minél többen írnának, annál jobb lenne. :)

Igazából te a szabályt erősítő kivétel vagy, ahogy látom. :D

De sokan tényleg nem mernek szakítani. Egész közelről ismerek olyan párt, akiknél a lány szenved, tudom, hogy jobb lenne neki egyedül, de mégsem szakít. És nem azért, mert fél, hogy a srác kárt tenne magában, szerintem simán túllépne rajta... Hanem azért, mert fél, hogy nem talál nem h jobbat, de senkit se helyette.

Másik párnál azért nem mer szakítani a lány, mert már igen csak benne van a korban, és szeretne férjhez menni, gyereket szülni. Sajnos - szinte - mindegy h kinek... Érted? Van egy párja, aki hajlandó lesz majd elvenni valamikor. De a kapcsolatuk... hát, nem több, mint egy baráti viszony...

Szóval én tapasztalom ezt a környezetemben.

2010. ápr. 26. 22:14
 15/15 anonim válasza:

Igen, értem :) :(

Ismerek én is sajnos olyat, akik csak évek múlva mentek szét a "rossz" kapcsolat ellenére, de ott ráadásul mindketten attól féltek, hogy egyedül maradnak.

Sajnálom, hogy ilyenek vannak...

2010. ápr. 27. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!