Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szakítás után az elszakadási fázisban szoktatok még néha kommunikálni a másikkal?
Megfogadom, hogy nem írok, de ha ír nem bírom megállni, hogy ne válaszoljak...nagyon szenvedek!
Én mondtam ki a szakítást, de ha próbált volna meggyőzni sikerülhetett volna neki... ő csak azt firtatta, hogy jól meggondoltam e és hogy ez az én döntésem, mert ő nem mondta, hogy fejezzük be...
"Én mondtam ki a szakítást, de ha próbált volna meggyőzni sikerülhetett volna neki... ő csak azt firtatta, hogy jól meggondoltam e és hogy ez az én döntésem, mert ő nem mondta, hogy fejezzük be."
:DDDD Imádom, amikor az ilyen játszmázós férgek pofára esnek :D
Soha. Nem beszélek az exemmel, pláne nem megy a jópofizás. Nála is ugyanez a játszmázás ment, csak nem tudta, hogy én nem vagyok vevő erre. Elég nagyot koppant emiatt. De egy percig sem tudtam megsajnálni, soha nem válaszoltam a könyörgő üzeneteire.
25N
Nem szoktam, így nem lehet lezárni aut a kapcsolatot vagy legalábbis nem könnyen.
Sőt, ha csesztet annak ellenére, hogy passzív vagyok esetleg megkérem, hogy már ne keressen többet, de nem ért a szóból, le is tiltom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!