Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kellemetlen ha 2 év után,ma éreztem előszőr,hogy még sem vagyok túl a páromon?
2 éve ment külön barátnőm tőlem valentin nap után 1-2 hétre. Én gondoltam meg emésztem majd és szép lassan elmúlik,adtam időt bőven. Próbáltam ismerekdni én is,de elég hamar véget is értek,vagy nekem nem volt szimpi vagy fordítva.Munkámból kiindulva szoktuk látni egymást integet egyett meg mosolyog aztán megyek tovább. Ma egy pár órája rakott ki egy fotót arra utalva,hogy akkor van neki új. És basszus rosszul esett és azt érzem őt szeretem.
Pedig: ő hagyott el,le írva egy messenger üzenetben,gyakorlatilag derült égből villámcsapásként ért. Próbáltam vele beszélni csináltam-e valami rosszat,de semmi válasz nem jött.
Szülői oldalamról azzal vígasztalnak/vígasztaltak,hogy gondolkodjak előre ő még fiatalabb nálam idén lesz 21 én 27,és a mentalitásából eddig ki indulva,meg hasonlóak a szülei is sajnos nem biztos örömöm lenne hosszútávon benne. Hogy ameddig dolgozok stb,idegeskedjek hol van mit csinál. Egyszer már szemet hunytam felette akkor 18 volt hasonlót csinált akkor is karácsony után közvetlen. Vissza fogadtam egyszer akkoriban sírt stb hogy megbánta,soká nem tartott akkor se.
Igen valószínű benne lehet mindkettő amit írtál.
Meg az automatikus gondolat,hogy biztos jobb a másik. De ennél többet nem is tudtam volna kihozni magamból. Szóval jah,inkább magam írom le.
Neked valószínűleg nagyon kellemetlen. Nem baj, hogy csak 2 év után tudtad megfogalmazni, gyógyulás első lépése felismerni a problémát.
Érdemes helyén kezelni a dolgokat és belegondolni, hogy érdemes olyan nőbe szerelmesnek lenni, aki többször, egyik pillanatról másikra szakított? Hiszen képtelen volt egyenes, nyílt kommunikációra, napokig, hetekig szemedbe hazudott, megjászotta magát.
Ebből adódik, hogy emberileg egyáltalán nem az a személy, akire érdemes időt áldoznod, marad a külső, gondolom csinos. Biztos érdemes kizárólag a külseje miatt sopánkodni utána? Nincs más nő, aki tetszik?
3#. Igazából igazad van mindenbe. Benne van minden a leírtakba. Köszi. Én lehet nem tudtam volna így össze szedni a gondolataim,hogy összefoglaljam.
4# szomorú :/ de hallottam olyasmi hogy kb fele idő rá megy az együtt töltött évekhez mérten.Persze gondolom nem mérvadó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!