Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek mit csináljak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak az exem idióta és kellemetlen viselkedése ellen?

Figyelt kérdés
3 hete szakítottam a barátommal. Kultúráltan elmondtam neki, hogy nem működik a kapcsolatunk. Szörnyen kisajátító és féltékeny volt, amit már nem bírtam. Amióta szakítottunk, minden reggel ott áll a munkahelyem előtt egy csokorral és jön oda hozzám, mondja, hogy szeret és ne szakítsunk, és szüksége van rám. De én nem szeretem, és nem akarom minden nap látni, és szeretnék már ezen túl lenni. Miatta nem szeretnék munkahelyet válltani. A munkahelyemen szóltam a portán, hogy ne engedjék be, de ha az utcán áll, nem tudnak mit tenni. És ott áll és kiabál nekem, hogy szeret, hogy senki nem fog úgy szeretni mint ő, és más kellemetlenebb dolgokat. Szerintetek mit csináljak? 26N

2022. szept. 17. 13:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom, ezt még olvasni is rossz. Szerintem szólj valakinek, szülőknek vagy barátoknak, mert ez nem épp normális viselkedés.
2022. szept. 17. 13:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szólj neki, hogy ha nem hagyja abba, akkor feljelented, és ha nem hagyja abba, akkor jelentsd föl.
2022. szept. 17. 13:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyen esetben már simán kérnék a rendőrségen egy távolságtartást végzést. Ha a közeledbe jön, azonnal hivhatsz rá rendőrt.
2022. szept. 17. 13:54
 4/6 anonim ***** válasza:
19%
Én ezek után megveretném, hogy tudja merre hány óra, ezek bármi őrültségre képesek
2022. szept. 17. 14:02
 5/6 anonim ***** válasza:
50%
Ha úgy gondolod valóban esélytelen a kapcsolat még egyértelműbben kell elmagyaráznod neki ezt, ha kell durván, bántón. ...Most talán még azt gondolja, a kitartása láttán idővel megenyhülsz.
2022. szept. 17. 15:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Már rég feljelentettem volna.

Igaz, a távolságtartási csak egy papír, de talán elrettenti (és nem gyújt fel, mikor kézhez kapta) :(

2022. szept. 22. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!