Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kellemetlen szájszag ellen?
senkinek sem friss a lehelete reggel. ez természetes. :/
én emiatt, este, lefekvés előtt szájvízzel öblögetek. valamicskét javít. :)
és ha előbb ébredek, első dolgom ugyanez, és akkor egy finom csókkal ébreszthetem a barátnőmet. ;)
F
2010. jan. 4. 12:44
2/12 A kérdező kommentje:
köszi, ezt megfogadom és beszerzek valami szájvizet
Én férfiként egy fogmosással indítok legelsőként ugyanebből az okból reggel. Nem nagyon lehet tenni a szájszag ellen, a szájvíz is csak valamicskét segít.
2010. jan. 4. 12:48
4/12 A kérdező kommentje:
persze, gondolom, hogy midnenkinél előfordul ez a probléma kisebb-nagyobb mértékkel. De azért csak valami cukor vagy hasonló eszköz ami rögtön, hogy kinyitom a szemem tudjam használni, az se ártana ha ezt diszkréten megtudnám oldani, hiszen azért nem csinálnám közvetlenül,hogy a párom is lássa,neki már csak a "végeredményről" legyen tudomása. Értitek ezzel mire gondoltam..valószínűleg tudni fogja, hogy valami trükk van a dologban, hogy olyan kellemes a szám,had gondolja csak,hogy én ilyen trükkös vagyok :D
basszus, ez mindenkinél így van mivel ez így természetes... az ő szája sem lesz friss mentolos reggel.
2010. jan. 4. 12:54
Mint ahogy a másik kérdésedbe is írtam, tegyél rágót a párna alá..
2010. jan. 4. 12:59
7/12 A kérdező kommentje:
:D gondoltam ide is kiírom, minél többen válaszoljanak :D:D
Tudom hogy normális a reg
8/12 A kérdező kommentje:
a reggeli szájszag, de gondolom te sem csókolózol ugy a pároddal!! mert Neked is meg neki is kellemetlen.. tudom nagyon jól, hogy mindenkinek van reggel szájszaga!! nem ez a gondom..jááj
Annyit tehetsz ellene mint a seggszag ellen. MOSNI KELL:)
2010. jan. 4. 13:27
Kedves Kérdező!
Ne aggódj emiatt, pont azért amit már más is írt, mert ugye neki sem lesz reggel mentolos a lehelete. És mivel te is írod, hogy tudod hogy természetes így kár miatta aggódni. De ha tényleg friss leheletet szeretnél, akkor reggel mikor felébredsz egy óvatos puszit adhatsz a szájára, így nem érzi a szagot, és gondolom te is szoktál reggel pisilni mikor kimész megejtesz egy gyors fogmosást is. De tudd, hogy akkor még rosszabb lesz, mert erőteljesebbnek fogod érezni az ő szájszagát.
2010. jan. 4. 15:19
Kapcsolódó kérdések: