Mitől lehet kellemetlen szájszag?
Figyelt kérdés
A fogaim egészségesek, nem rég voltam megnézetni. Rendszeresen mosom, gyakran használok fogselymet és szájvizet. Mégis gyakran van rossz szaga a leheletemnek, és ez annyira zavar!2011. jún. 7. 13:34
2/11 anonim válasza:
bélrendszeri problémák vagy valamilyen gyomorbaj. Az is lehet hogy a fogaid kivülről egézségesek de belülről rohadnak.
3/11 eNerdzsy válasza:
A bélrendszernek semmi köze a szájszaghoz, ahhoz túl messze van.
4/11 anonim válasza:
Gyomor. Attól is függ mit eszel.
5/11 anonim válasza:
Gyakran okozza emésztési probléma. Előfordul fogíny betegségeknél is.
6/11 anonim válasza:
Már egy kicsi fogkő is képes szájszagot okozni,a nem evés,és a kevés folyadék fogyasztás is.Nekem is volt ilyen gondom,de mióta betartom ezeket,amiket a fogorvosom mondott,azóta,huss..elszállt a kellemetlen szájszag is!
7/11 anonim válasza:
akár cukorbetegség is..nincs durva szomjúságod meg szájszárazság ilyesmi??
8/11 anonim válasza:
Gyerekkorom óta cukorbeteg vagyok,sosincs szájszagom,nem tudom miért mondják ezt mindig,hogy a cukrosok szájszagúak.Van jó néhány ismerősöm,aki még cukros,és nekik sem büdös a szájuk.
9/11 anonim válasza:
*Gyomor. Attól is függ mit eszel.
Persze, hagyma - akkor függ. De egyébként csak gyomorral kapcsolatos betegség lehet, bél pl. nem, az alul jön ki. :)
Cukorbetegségnél a még ki nem derült, kezeletlen cukorbetegségről van szó. Ez az egyik jele.
10/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok extra szomjas és nincs fogkövem sem. Az emésztésem nem jó, heti egyszer-kétszer járok wc-re csak, és a nyelvem is sokszor lepedékes, hiába súrolom. Ha elmegyek ezzel belgyógyászhoz nem röhög ki? Vagy hova kell menni ilyesmivel?
2011. jún. 7. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!