Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha szakítottunk párommal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szakítottunk párommal, mennyire ciki megkérdezni jön e egy bizonyos buliba, ha nem akarok kellemetlenséget?

Figyelt kérdés
2022. aug. 21. 17:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem foglalkoznék vele. Ha ott van, ott van. Ha nincs, akkor nincs. Nem kell kivinni a belső dolgokat. Te érezd jól magad. Ha botrányt csinál, eljössz. Ha normálisan beszélget, akkor te is. Felnőtt emberek intelligensen intézik a dolgaikat.
2022. aug. 21. 17:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezz meg mást, hogy ott lesz-e.
2022. aug. 21. 17:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én biztos nem kérdezném meg.

Min változtat, ha ott van? Azért nem mész el? Nem kötelező ugyanott táncolni. Kerülném, ennyi.

2022. aug. 21. 17:31
 4/9 anonim ***** válasza:
39%
Ha szakítottatok, már semmi közötök egymáshoz.
2022. aug. 21. 17:38
 5/9 A kérdező kommentje:
Munkatársak is leszünk… de még az egész nagyon friss.. nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni sem őt sem magamat, ha elmegy akkor nem megyek ha neki ez jobb.
2022. aug. 21. 18:25
 6/9 A kérdező kommentje:
És az mennyire ciki ha megkérem hogy jöjjön el velem? Amúgyis újra szeretnék vele összejönni…
2022. aug. 21. 19:48
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak tőletek függ, hogy mennyire lesz ciki. Ha tudtok érett felnőtt módjára kommunikálni, akkor ennek nem kéne cikinek lenni.

Az nem derül ki, hogy ki szakított kivel, de ha még friss a dolog akkor az lesz a legjobb mindkettőtöknek, ha nem foglalkozol vele. (nyilván ha látod köszönj neki, de ennyi...)

2022. aug. 21. 20:05
 8/9 A kérdező kommentje:

Még nincs egy hetes a szakítás, én szakítottam vele…

Hogy érted hogy az a legjobb ha nem foglalkozok még vele?

2022. aug. 22. 09:47
 9/9 anonim ***** válasza:

Úgy értem, hogy nem véletlen szakítottál vele. Akkor - gondolom hosszú örlődés után - meghoztad ezt a döntést. Azzal, hogy beszélgetsz vele csak felszakítod neki ezt az elég friss sebét vagy ne adj Isten a sajátodat mélyíted.

El lehet húzni egy szakítást a végtelenségig, csak nem mindegy az, hogyha majd visszatekintesz 5 év múlva erre az időszakra, akkor mit fogsz látni. Azt, hogy büszke lehetsz magadra és minden nehézség ellenére kiálltál a döntésed mellett. Vagy azt, hogy még 3 hónapig csiki-csukiztatok, majd a végén ugyanitt kötöttetek ki. Persze az is lehet, hogy csak te vagy nyitott az újrakezdésre akkor meg az a legjobb ha békén hagyod.

Tudom retténtő nehéz egy ilyen időszakon túljutni, de a saját és párod érdekében erősnek kell lenned.

2022. aug. 22. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!