Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után mit csináltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után mit csináltok az olyan fotókkal, amiket jó lenne megtartani, de rajtuk van az ex?

Figyelt kérdés
Pl. valami fontos családi eseményen készült csoportképek, vagy egy nyaralás emlékei. Nyilván pl. a testvére ballagásán/esküvőjén készült fotókat nem akarja kidobni az ember, de mit tegyen, ha mindegyiken ott vigyorog a volt kedves?

2022. ápr. 14. 07:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen megtartom, ez az én életem része, ahogy az ex is.

A szakítás után egy ideig nem nézegetem, amíg felkavar a szakítás ténye, de utána már csak emlék.

2022. ápr. 14. 07:53
 2/13 anonim ***** válasza:
12%
Leszarom, hogy jó lenne megtartani, darabokra tépem mindet, amin ex szerepel! Gyűlölöm az összes exemet!!! Semmi nem maradhat a lakásban, ami rájuk emlékeztet!!!!!!
2022. ápr. 14. 07:53
 3/13 anonim válasza:
8%
Én nem szoktam megtartani.
2022. ápr. 14. 08:12
 4/13 anonim ***** válasza:
94%

Felesleges megpróbálni "életedből kitépni valakit", aki egykor életed része volt. Emlékként megtartható, szerintem.

Én nem dobok ki semmit ami tőle származik. Az, hogy ő mit tett velem kapcsolatban, a magánügye.

2022. ápr. 14. 08:13
 5/13 anonim ***** válasza:
94%

1: Ott a pont, de ez függ attól is, hogy hogyan váltál el tőlük, nekem két barátnőm volt az életem folyamán, de miért is égetnék fel mindent amit a kettes ír?

Kulturáltan, de részemről nagyon fájósan elváltunk egymástól így (meg amúgy sincs értelme) nem láttam realitást abban, hogy most nekem mindent el kellene pusztítanom ami velük kapcsolatos volt. Szép emlékek, semmi több, pont. :)

2022. ápr. 14. 08:13
 6/13 anonim ***** válasza:
82%

Nem tartom meg őket, mert tanulok a hibákból. Ballagáson, esküvőn stb eseményen olyan képeim is vannak, amin az exeim nincsennek rajta, mert csináltunk csak családi fotókat is, mindenkivel kettesével, hármasával.

Férjemmel már nyilván közöseket, már 8 éve együtt vagyunk.

2022. ápr. 14. 08:22
 7/13 anonim ***** válasza:
83%
Oda photoshoppolsz egy pandát ahol az ex van. Legjobb képek lesznek 😁
2022. ápr. 14. 08:42
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
semmit. nem törlök fotókat.
2022. ápr. 14. 09:08
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Megtartom, de a polcra nem teszem ki őket.

Hozzáteszem, hogy nálam nem volt még rossz szakítás, sem bántalmazás, megcsalás, stb.

2022. ápr. 14. 10:05
 10/13 anonim ***** válasza:
22%
Hála Istennek erre direkt figyelek. xD
2022. ápr. 14. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!