Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kértem tőle valamit, nem változtat, akkor szakítsak?
5 éve vagyunk együtt a párommal, nekem ő az első. Van egy baráti társasága ahova ki szokott járni, és volt is hogy beszélgetett ott lányokkal, a lányok pedig rácuppantak, egyből kikeresték social médián, jelölgették lájkolgatták, stb. Annyit kértem a páromtól hogy ezeket mellőzze. (Én ilyen generációjú és beállítottságú vagyok, nem kell szidni, ennyi.) párom 3 napja nem volt képes azt mondani hogy rendben, akkor figyelek ebben a jövőben, hanem csak veszekszik velem, aztmondja papuccsá teszem, stb. Emellett nem lépett a kapcsolatunk szintet az évek alatt, alig találkoztunk csak 2-3 napot úgyis hogy mindketten otthon ültünk, mert ő gépezni akart és nem volt rám több igénye, nem mentünk sehova csak a szüleivel mert sose volt pénze, én egy rossz albérletben vagyok, nem érdekelte, ő otthon a szüleivel, nem is dolgozik, csak a számítógép a fontos. Nekem csak ő volt mert minden barátnőm a pasijával él és foglalkozik, programozik, szülők közül csak egy van messze, és nagyon idős.
Itt nem a lányokról van szó. Az fáj ebben az egészben, hogy megkértem valamire hogy változtasson miattam mert nekem az zavaró, és nem tette meg. 3 napja nem alszok, csak sírok mert rosszul esik hogy nem változik értem, mikor ő ugyanúgy korlátokat állított fel és én miatta változtattam a dolgokon. Nemtudom mi lesz ha később is lesz olyan dolog ami zavar, tökmindegy hogy mi, de őt nem érdekli, csak az egója beszél belőle, és nemtudom mennyire szerethet ha nem változik értem.
Jogosan szakítok?
24/L 28/F
Ezt a pasit már azelőtt ott kellett bolna hagynod, hogy ez a probléma előjött. Ez az ember nem becsül téget, valószínűleg nem is nagyon szeret, csak egyelőre megfelelsz te is a jelenlegi igényeinek, pláne, hogy te próbálsz alkalmazkodni, ő meg láthatóan nem. Nekem két dolog jött le abból, amit leírtál: vagy eleve azt próbálja kiprovokálni, hogy te szakíts, vagy csak egyszerűen jó ez így neki, hogy van kivel szexelni, ha igénye van rá, de ennél többet nem kell beletenni.
Tudom, hogy rettenetes érzés, de ez a pasi nem szeret téged, nagyon gyorsan állj tovább, ha nem akarod a maradék önbecsülésed is leromboltatni.
"ilyen stílussal..."
Én kívülállóként úgy látom, hogy a te stílusodat és hangnemedet tükrözte vissza, amikor reagált a hozzászólásodra.
Akkor lenne jogos a kritikád, ha lenne önkritikád is.
"Akkor lenne jogos a kritikád, ha lenne önkritikád is." van önkritikám, nem én vergődök anonim módon egy internetes oldalon töketlenkedve. Én kinőttem ezt már. Ha jobb szenvedni maradjon vele, arról nem én tehetek, hogy egyesek képtelenek 2-nél több agysejtet használni...
Nem mellesleg törölve az előző megjegyzésem: nem csodálkozom, ha ilyen flegma stílussal nem boldogul egy pasival. Nyilván van oka, hogy csak ágyasnak használja. Addig a jó amíg betömi a száját, meg egyéb nyílásait.
Innentől kezdve, irreleváns, hogy kire mit mond, amíg csak üres lyuk ;)
Megértem a srácot.
Engem nem érdekelne, hogy a párom baráti társaságban más nőkkel beszélget, az sem, hogy visszajelöli őket közösségi média felületeken.
A te helyedben viszont szakítanék, mert nem érzeném úgy, hogy van közös jövőképem egy férfival, akivel 5 év után is külön élünk, nem töltünk együtt minőségi időt, és neki 28 évesen nincsen munkája, a szülei tartják el, naponta órákat gépezik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!