Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy legyek túl ezen az érzésen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyek túl ezen az érzésen?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudom, vagy nagyon nehezen elfogadni ezeket.

Láttam az exbarátam/randi partnereim mindannyian boldogak már mással. Neten sajnos szembejön és letaglózok. Nem sajnálom tőlük, de én nem találok senkit. A legutóbbi nagyon komolynak is lett barátnője, akit ismerek ráadásul. Őszintén borzasztó szomorú vagyok, mert nekik sikerül,nekem meg nem. Persze ők ezt nem tudják, hogy tudom hogy kapcsolatuk lett.

Ismerkedtem azóta, vagy egyéjszakást akartak, egy komolyabb volt azóta aki annyira toxikus volt hogy leléptem tőle.

Ők miért találnak és én miért nem?

Nyitott vagyok, járok helyekre, voltam sokat külföldi utakon is.

Őszintén mindig jó ember igyekszek lenni, kedves, nyitott, és mindig ilyen bullshit indokokkal hagytak ott hogy “nem tudom mi a baj”, vagy épp túl rendes voltam.

Bevallom irigy vagyok azokra, akiknek megy és találnak, én ha nem kerestem nem jött, ha kerestem akkor csak a rossz emberek jöttek. Javítanék, de nem tudom miben kell, mindig is azt éreztem hogy sose voltam elég a partnereimnek, hiába vagyok kedves, produktív, sikeres életem van, sportolok, és úgy érzem semmit se érek. Mert vagy a kedvességgel, nem szerelmesek belém vagy a testemmel vagy valami megfoghatatlanindokot mindig mondtak (persze volt akit én utasítottam el) ha pl lenne olyan személyiségbeli baj amit mondanának, tudnék javítani, de abban nem tudok, ha a jó tulajdonságaimat hozzák fel ellenem ….

Évek óta nem voltam szerelmes, és még mindig fájnak dolgok, míg mások meg vígan lógnak másokkal, és valszeg eszükbe se jutok, pedig akkoriban különlegesnek gondoltak

Túl szentimentális vagyok, és befelé vagyok, leértékelem magam

2024. jan. 12. 15:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kicsit megértelek. Sokszor éreztem így én is. Elmondom szerintem mi van: kevés a nem felszínes ember. Sok ember a kicsit elérhetetlen, nem feszülős, kicsit bulizós, kicsit ingatag, laza csajokra bukik. Mindig van egy ilyen félsz a tudatalattijukban, hogy ezt a nőt elveszíthetik. Erre a nőre kereslet van. Ezek a csajok sokszor akár flörtölgetnek, bókolnak nekik, teszik veszik magukat. Picit lehet butácskábbak is, önbizalom viszont van, meg mindig ki vannak rittyentve. Nem kell, hogy nagyon feltűnő legyen. A férfi meg akkor akar megszerezni, ha elérhetetlen vagy és látható jelzi vannak, hogy keresett vagy. Vadász ösztön. Még az első ránézésre normálisnak tűnő férfiak is sokszor ilyenek. De van egy jó hírem is. Lehet találni egy-két nem ösztön lényt, akik majd felemelkednek a tudatalatti sötétségből és értékelni fogják, hogy hűséges, normális, kitartó, támogató, egyszerű de nagyszerű ember vagy. Addig meg kitartást. Gondolj rá úgy, hogy igazából nem te vagy a sztenderd alatt. Ők vannak. És ebből ne is adj lejjebb. És ez most nem ilyen önbizalom növelő taktikázás. Ez tényleg így is van.
2024. febr. 2. 09:24
 12/13 anonim ***** válasza:
11 vagyok még valamit elfelejtettem mondani. Jelenleg most valószínűleg mások visszacsatolásából nyered a saját önképed és akkor van önbizalmad magadban amikor úgy érzed "jó vagy" és el fogadnak. De ugyanabba a hibába fogsz visszaesni egy idő után. Fel kell építened egy önálló önképe, ahol tisztában vagy az értekeiddel és a negatívumok miatt nem szorongsz folyton. Ha nem jön össze az sem megy át egy ilyen feszélyeteségbe, elkeseredésbe. Nem azért, hogy majd ők meggondolják magukat, hanem mert tudod ki vagy. Ez a szorongás és önbizalom hiány amit éreznek. Ettől függetlenül nem kell megnyerned senkit és semmit. Ha egy olyan önbizalmad van ami nem másokra épül még azok a férfiak is elbizonytalanodnak, hogy jó döntés volt e ott hagyni téged. De ne elégedj meg ilyen emberekkel. Ha megfelelő az önértékelése nem lesz szükség arra, hogy mindenáron visszaigazoljanak, elfogadjanak és rájössz, hogy ők nem felelnek meg neked mert felszínesek. Ekkor persze már hirtelen jó leszel, de te menj tovább és keress egy normális embert aki valódi értékeket keres.
2024. febr. 2. 09:46
 13/13 anonim ***** válasza:

Kedves Kerdezö, latom a kerdes kiirasa ota eltelt mar fel ev, azota hogyan alakult az ismerkedes?

Amit leirtal, mintha magamat lattam volna benne.

Az ismerös/barati körben sokan vannak kapcsolatban, hazassagban, vannak gyerekek is. Felre ertes ne essek, nem tölük sajnalom, öszinten örülök a boldogsaguknak, csak felmerül a kerdes,hogy nekem miert nincs? Bennem mi a hiba?

Igy a 30-as evek elejen jarva, mar az ismerkedes is nagyon nehez. A legtöbben parkapcsolatban vannak, a "maradek" meg mar vagy elvallt, vagy defektes.

Sokszor befordulok. Neha eljarok egyedül is, napozni, vagy biciklizni, shoppingolni a varosba, de akarva-akaratlanul boldog csaladokat latok magam körül. Öszinten irigylem azokat az embereket akik egyedül is boldogok, akik egyedül utaznak, talaljak fel magukat. En tarsas embernek mondom magam, es igazan jol esne valakivel az elmenyeimet megosztani.

(Volt mar egy majdnem 10 eves parkapcsolatom, es egy 4 eves, szoval tudom, milyen az mikor van melletted valaki)

De ez az üresseg megöl.

2024. júl. 26. 09:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!