Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen volt már mit szóltak hozzá?
Figyelt kérdés
A pároddal elmentetek egy családi programra majd pár napra rá szakítottatok.2023. dec. 31. 14:07
11/14 anonim válasza:
" Ezt egy nő se fogja akarni, akinek van egy csepp ép esze"
Most olyan nőkre utazik akinek pl nincs hol laknia vagy akár terhes az se baj. egyik exe terhes volt akit eljagytak. Az készült ki náluk. És azt se tudta eleinte hova meneküljön tőlük.
12/14 anonim válasza:
Jézus, örülj, hogy megszabadultal.
13/14 anonim válasza:
Egyszer az én szüleimmel meg exemmel elmentünk wellness hétvégére és ott szakítottam vele :D Nem terveztem, már nagyon nagyon érett a dolog és este a szállodai szobában annyira felb.aszott, hogy nem bírtam tovább. Aztán mivel elkezdett öngyilkossággal fenyegetni, így félig meddig visszavontam. Másnap indultunk haza az elég gyász volt :D Akkor láttam utoljára mert később telefonon megerősítettem a szakítást.
14/14 anonim válasza:
A húga esküvője előtt 1,5 héttel.
Ez van, mondogattam neki egy ideje, hogy nem jó, változtassunk, stb. Nem érdekelte, nem figyelt rám, legyintett.
Aztán felb...ott, de nagyon, én meg összepakoltam, és leléptem.
Mit szólt a családja: nem érdekel.
Az enyém szerint "megvárhattam volna az esküvőt". Miért is? Mert ennyi erővel a szüliapot, névnapot, karácsonyt, etc is.
Érett a dolog régóta, és addigra telt be a pohár. Így járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!