Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első reakciók a párotoktól? Mit szóltak hozzá?
Milyen sok mostanában az ilyen kérdés...
Nem volt soha semmi különös reakciója. Felnőtt férfi, nem volt újdonság neki hogy a nők is emésztenek, sem az hogy menstruálnak. Mit kell ezen kezelni?
Nem vagyok mai csirke de olyan gyagyással szerencsére sose hozott össze a jósors akinek ezek "események" lettek volna amiket kezelnie kellene mert akkora újdonság.
Fiaim vannak, a 11 éves nagy már régóta mindent tud, azaz hogy mi lányok is ugyanolyan emberek vagyunk + menstruáció. Nem lesz neki #storytime ha a barátnője kakil vagy menstruál.
a wc-zés miért női dolog??
Ilyen hülye kérdést...
semmi extra reakciója nem volt soha senkinek.
Mi 3 eve vagyunk egyutt a parommal.
Mikor osszejottunk a kovi mensinel tudta hogy megjott mert ott szenvedtem mellette es hozott csokit meg gumicukrot szoval en ezt nem titkoltam mert nem ez nem olyan dolog.
Azt hogy nagyvecere megyek tudjak a fiuk is h a lanyok is szoktak.
O se nagyon titkolta mikor jon hozzank vagy en megy pl nem egyszer fektetett mar kabelt vagy en mentem el nagywc-re es ez valahogy egyertemu volthogy nem 2 percig voltunk wc-n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!