Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hazaköltöznétek a szüleitekhez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazaköltöznétek a szüleitekhez a párotoktól, ha kevés lenne a pénzetek és ételre sem jutna elég?

Figyelt kérdés

4 hónapja költöztünk össze a párommal, akit egyébként nagyon szeretek és minden rendben közöttünk. Mivel ő sokkal jobban áll anyagilag mint én, így külön kasszán maradtunk az összeköltözés után. A lakbért, a közös költséget és a számlákat fele-fele arányban fizetjük, a többi pénzével mindenki azt csinál amit jónak lát. Viszont én miután kifizetem ezeknek a felét, alig marad pénzem. Amit lehetett leegyszerűsítettem, 2 hónapja már edzőterembe és fodrászhoz sem járok, nem költök sem ruhára se más felesleges dologra. De így is nehezen jövök ki, minőségi ételre sem telik, vacsorára pl.csak szendvicseket eszek általában.

Viszont ha hazamennék minden megoldódna, mert nálam maradna az albérlet és a számlák ára, és jutna mindenre. De akkor messzebb lennék a páromtól (90km).

Férfiak, ti belemennétek hogy miután együtt éltetek megint kükön köktözzetek, de együtt maradjatok?

2022. szept. 30. 16:04
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
28%
Ha egyedül élnél is hasonló volna a színvonal, így felmerül a kérdés, hogy miért nem élsz inkább egyedül? Legalább szabad lenne az életed, nem lennél hozzákötve valakihez.
2022. szept. 30. 16:08
 2/35 A kérdező kommentje:
Egyedül nem tudnék budapesti árakat megfizetni. Ha egyedül kéne élnem vidéki városban vennék ki csak egy szobát. De a szüleimnél nagyon jó, "szabad az életem", tehát nem vagyok ráutalva hogy egyedül éljek.
2022. szept. 30. 16:11
 3/35 anonim ***** válasza:
7%

2.

Akkor meg mi a kérdés, ha a szüleiddel olyan király az élet? Ennek a kérdésnek mi az értelme, azon felül, hogy nem életszerű? Kis clickbait?

2022. szept. 30. 16:11
 4/35 A kérdező kommentje:
Nem azért költöztem el, mert nem volt jó a szüleimmel, hanem mert együtt akartam lenni a szerelmemmel.
2022. szept. 30. 16:12
 5/35 anonim ***** válasza:
95%
Nyilvánvalóan hazaköltöznék, ha már ételre is alig jutna. Már akkor hazaköltöznék, ha nem tudnék eleget félretenni és minden pénzem elmenne a megélhetésre.
2022. szept. 30. 16:17
 6/35 anonim ***** válasza:
89%
Én soha nem kértem lakbér/rezsi felét a barátnőimtől. Ha magamban vagyok is szinte ugyan annyi a rezsi, a lakbér is. Azóta már sajátban vagyok, és ha lenne barátnőm, meg sem fordulna a fejemben, hogy beszálljon a rezsibe. Főleg ha tudom, hogy ő szerényebb anyagiakkal rendelkezik.
2022. szept. 30. 16:19
 7/35 anonim ***** válasza:
80%
Nekem az nem teljesen érthető, hogy miért nem költöztök olyan lakásba, aminek a felét meg tudjátok fizetni. Ha így is jó áron találtatok albérletet, akkor megkérdezhetem, hogy miért nem keresel olyan munkát, amit normálisan megfizetnek? Ha pl. pályakezdőként kevés a fizetés, ami később jóval emelkedni fog, akkor a párod igazán támogathatna ebben. Ha nem erről van szó, akkor lehet érdemes lenne váltani. Alapból miért mentél bele az összeköltözésbe, ha az anyagiak nem voltak biztosítva?
2022. szept. 30. 16:25
 8/35 A kérdező kommentje:
Azt hittem, hogy jobban ki fogok jönni a fizetésemből. Ezelőtt még sosem kellett egyedül megélnem.
2022. szept. 30. 16:27
 9/35 anonim ***** válasza:
92%

Ne haragudj de ez nevetséges. Mióta vagytok együtt?

Az én kapcsolatomban én keresek jóval többet, leégne a bőr a p0fámról ha a párom inkább anyuhoz költözne anyagi okból.... Nekem evidens lenne hogy akkor én többet fizetek a közösbe.

Nem tudnám komolyan venni se önmagamat ha így cserben hagyom a páromat, se a páromat ha számára az a megoldás hogy eldobja a közös életünket és visszaszalad anyu szoknyája alá.

Bocsi, lehet hogy nem ezt akartad hallani. De szerintem egy kapcsolat jóban-rosszbant jelent.

2022. szept. 30. 16:33
 10/35 A kérdező kommentje:
2 éve lesz, hogy együtt vagyunk, ebből 4 hónapja lakunk együtt.
2022. szept. 30. 16:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!