Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazaköltöznétek a szüleitekhez a párotoktól, ha kevés lenne a pénzetek és ételre sem jutna elég?
4 hónapja költöztünk össze a párommal, akit egyébként nagyon szeretek és minden rendben közöttünk. Mivel ő sokkal jobban áll anyagilag mint én, így külön kasszán maradtunk az összeköltözés után. A lakbért, a közös költséget és a számlákat fele-fele arányban fizetjük, a többi pénzével mindenki azt csinál amit jónak lát. Viszont én miután kifizetem ezeknek a felét, alig marad pénzem. Amit lehetett leegyszerűsítettem, 2 hónapja már edzőterembe és fodrászhoz sem járok, nem költök sem ruhára se más felesleges dologra. De így is nehezen jövök ki, minőségi ételre sem telik, vacsorára pl.csak szendvicseket eszek általában.
Viszont ha hazamennék minden megoldódna, mert nálam maradna az albérlet és a számlák ára, és jutna mindenre. De akkor messzebb lennék a páromtól (90km).
Férfiak, ti belemennétek hogy miután együtt éltetek megint kükön köktözzetek, de együtt maradjatok?
2.
Akkor meg mi a kérdés, ha a szüleiddel olyan király az élet? Ennek a kérdésnek mi az értelme, azon felül, hogy nem életszerű? Kis clickbait?
Ne haragudj de ez nevetséges. Mióta vagytok együtt?
Az én kapcsolatomban én keresek jóval többet, leégne a bőr a p0fámról ha a párom inkább anyuhoz költözne anyagi okból.... Nekem evidens lenne hogy akkor én többet fizetek a közösbe.
Nem tudnám komolyan venni se önmagamat ha így cserben hagyom a páromat, se a páromat ha számára az a megoldás hogy eldobja a közös életünket és visszaszalad anyu szoknyája alá.
Bocsi, lehet hogy nem ezt akartad hallani. De szerintem egy kapcsolat jóban-rosszbant jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!