Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hazaköltöznétek a szüleitekhez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazaköltöznétek a szüleitekhez a párotoktól, ha kevés lenne a pénzetek és ételre sem jutna elég?

Figyelt kérdés

4 hónapja költöztünk össze a párommal, akit egyébként nagyon szeretek és minden rendben közöttünk. Mivel ő sokkal jobban áll anyagilag mint én, így külön kasszán maradtunk az összeköltözés után. A lakbért, a közös költséget és a számlákat fele-fele arányban fizetjük, a többi pénzével mindenki azt csinál amit jónak lát. Viszont én miután kifizetem ezeknek a felét, alig marad pénzem. Amit lehetett leegyszerűsítettem, 2 hónapja már edzőterembe és fodrászhoz sem járok, nem költök sem ruhára se más felesleges dologra. De így is nehezen jövök ki, minőségi ételre sem telik, vacsorára pl.csak szendvicseket eszek általában.

Viszont ha hazamennék minden megoldódna, mert nálam maradna az albérlet és a számlák ára, és jutna mindenre. De akkor messzebb lennék a páromtól (90km).

Férfiak, ti belemennétek hogy miután együtt éltetek megint kükön köktözzetek, de együtt maradjatok?

2022. szept. 30. 16:04
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
76%
Jóságos ég! Le se menne a falat a torkomon, miközben a szerelmem majdhogynem éhezik. Hát persze, hogy költözz haza, szerintem vissza se nézz.
2022. szept. 30. 18:37
 32/35 anonim ***** válasza:
70%
Màr bocs de ez nem szerelem,ez két lakótàrs csak, undorító a pasi hozzàllàsa mindenhez, semennyire sem szeret téged.
2022. szept. 30. 19:16
 33/35 anonim ***** válasza:
83%
Beszeld meg a paroddal. Keressetek olcsobb lakast. Nem gondolom, hogy az a megoldas, ha visszakoltozol a szuleidhez. Sose leszel igy onallo. Es a parod ekezeset se akarom en is elkezdeni, mert arrol semmit sem tudunk, neki mi errol a velemenye vagy hogy egyaltalan beszeltetek-e rola. 2 ev meg nem olyan hosszu ido, hogy mindent es barmit alljatok egymasnak - ezert en nem tornek palcat a feje felett, ha nem akarna teljes mertekben atvallalni a koltsegeket. Ezert szerintem ahogy fentebb irtam, legesszerubb egy olcsobb lakas keresese lenne. Esetleg ha van lehetoseged, valtani jobb allasra.
2022. szept. 30. 19:39
 34/35 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem is eloszor beszeljetek meg, lehet ha elmondod neki ezt igy, magatol ajanlja fel, hogy tobbet fizet vagy kisegit vagy barmi. En javasolnam, hogyha legkozelebb ilyen helyzetbe kerulsz, mondd, hogy csak akkor koltozol ossze, ha fizetes aranyosan fizettek mindent. Ha normalis a srac es szeret, belemegy. Es ez nem eltartas, semmi ilyesmi, de ha valaki veled akar elni, ennyi az, amit adni tudsz es ennyi.
2022. okt. 1. 21:48
 35/35 anonim ***** válasza:
92%
Keressetek olcsobb lakast.
2022. okt. 2. 13:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!