Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hazaköltöznétek a szüleitekhez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazaköltöznétek a szüleitekhez a párotoktól, ha kevés lenne a pénzetek és ételre sem jutna elég?

Figyelt kérdés

4 hónapja költöztünk össze a párommal, akit egyébként nagyon szeretek és minden rendben közöttünk. Mivel ő sokkal jobban áll anyagilag mint én, így külön kasszán maradtunk az összeköltözés után. A lakbért, a közös költséget és a számlákat fele-fele arányban fizetjük, a többi pénzével mindenki azt csinál amit jónak lát. Viszont én miután kifizetem ezeknek a felét, alig marad pénzem. Amit lehetett leegyszerűsítettem, 2 hónapja már edzőterembe és fodrászhoz sem járok, nem költök sem ruhára se más felesleges dologra. De így is nehezen jövök ki, minőségi ételre sem telik, vacsorára pl.csak szendvicseket eszek általában.

Viszont ha hazamennék minden megoldódna, mert nálam maradna az albérlet és a számlák ára, és jutna mindenre. De akkor messzebb lennék a páromtól (90km).

Férfiak, ti belemennétek hogy miután együtt éltetek megint kükön köktözzetek, de együtt maradjatok?

2022. szept. 30. 16:04
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
69%

Te mit akarsz egy olyan pasitól, aki elnézi, hogy éhezel, miközben nálad jobban keres?

Más pasik meg magányosan verik a paplan alatt, mert nekik nem jut nő. :(

2022. szept. 30. 16:55
 22/35 anonim ***** válasza:
85%

Együtt laktok, ő élvezi az életet, te meg éhezel?

Sose megyek úgy haza hogy a páromnak nem viszek kaját. Tudom mit szeret, úgyhogy ha betévedek egy boltba veszek neki is. Meg hát bevásárolni is szoktam amiből főz.

2022. szept. 30. 17:13
 23/35 anonim ***** válasza:
88%

Nekem már attól is leégne a pofámról a bőr, ha az étteremben felesben fizetne egy frissen megismert nő, nemhogy attól, hogy a párom mellettem éhezzen...

34F

2022. szept. 30. 17:14
 24/35 anonim ***** válasza:
85%

Tudod, hogy mi az a két dolog, ami leginkább tönkre tud vágni egy közös házartást? (Meg egyáltalán... egy kapcsolatot?)

1. Az önzőség,

2. A merevség.

Az, hogy én jaj, de jól élek, a barátnőm meg gebedjen meg, az nem szerelem. Ti nem egy pár vagytok, hanem csak amolyan... dugópajtik. Most komolyan, hol szerelem az, ahol a felek nem segítik egymást?

Az meg, hogy külön kasszán vagytok... teljesen oké. De ez hol jelenti azt, hogy egyetlen fillért sem adhat az egyik a másiknak? Mert szerintem sehol.

Mint ahogy a külön kassza nem is azt jelenti, hogy mindent fele-fele arányban kell fizetni. Lehetne mondjuk keresetarányosan osztozni. Meg még vagy tucatnyi egyéb módon.

Az, hogy ő meg mereven ragaszkodik az egyébként meglehetősen önző elképzeléseihez, jól mutatja, hogy ez távolról sem kapcsolat. Létezne a problémára számtalan megoldás. Meg lehetne oldani ésszerűbben a terhek viselését. Vagy lehetne keresni egy olcsóbb albérletet. Más településre is el lehet költözni. Vannak itt megoldások, csak a kényes kiskan a kisujját sem kívánja mozdítani, ha a kapcsolatról van szó. Számomra elég egyértelmű lenne a döntés.

2022. szept. 30. 17:27
 25/35 anonim ***** válasza:
85%

"Nem várhatom el, hogy ő tartson el."

Ez nem eltartás.

Eltartás az lenne, ha te nem dolgoznál, nem lenne pénzed, és mindent, a rezsitől elkezdve a napi bevásárláson át a buszbérletedig ő fizetne.

2022. szept. 30. 17:29
 26/35 anonim ***** válasza:
85%

Ez most komoly?? Milyen férfi az ilyen?

És milyen no megy bele ilyen kapcsolatba? Nem csak provokáció a kérdés?

2022. szept. 30. 17:36
 27/35 NTBS ***** válasza:
94%
Nem tudom, talán előbb beszélgetés kezdenék a párommal.
2022. szept. 30. 17:40
 28/35 anonim ***** válasza:
88%

Mi csak egy éve vagyunk együtt, és még távoli az összeköltözés, de eszembe nem jutott soha, hogy anyagiaskodjak, ha róla van szó. Eleinte volt, hogy kellemetlenül érezte magát, egyenlőtlennek vélte, hogy én többet költök kettőnkre, mint ő, de érett emberek módjára megbeszéltük, hogy mivel a kereseteink eléggé különböznek, ezért pont az lenne vele szemben igazságtalan, ha 50-50%-ban fizetnénk mindent. Azon nincs mit szégyellni, hogy épp ki keres többet, vagy kevesebbet. Lehet, hogy 5 év múlva meg ő fog kétszer annyit keresni, mint én. Akkor majd ő ad bele többet. Attól, hogy valakinek kevesebb a fizetése, még nem lesz ő kevesebb. Ha majd összeköltözünk, akkor is arra fogunk törekedni, hogy a költségeket úgy osszuk el, hogy az kb. egyenlő mértékben legyen megterhelő mindkeettőnknek. Persze, fillérezni akkor sem fogunk, nem dől össze a világ, ha nem pontosan jön ki minden keresetarányosan.

Egyébként volt már olyan, hogy nehéz anyagi helyzetben volt. Nem azt mondom, hogy azért éhezett volna, de párszor azért bevásároltam neki, hogy annyival is kevesebbet kelljen költenie. Nem éreztem volna magam jól, ha tudom, hogy bajban van, én meg nem segítek.

2022. szept. 30. 17:46
 29/35 anonim ***** válasza:
78%
Én hazamennék. Elgusztustalanodik egy férfi, ha ő több pénzt ad a kapcsolatba, és jól írtad, úgy fogja érezni, hogy eltart. Anyukámnál elég lenne, hogy dolgozom, nem kéne a pénzért kompenzálni.
2022. szept. 30. 17:54
 30/35 anonim ***** válasza:
75%
Minimaberbol soha nem fogsz tudni megelni. Inkabb legyel lidl penztaros, mint tanar. Az allami szferat felejtsd el, ha budapesten akarsz elni es nem orokoltel legalabb egy lakast. Vagy marad a masik ut, a kiszolgaltatottsag.
2022. szept. 30. 17:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!