Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérnétek a párotoktól lakhatásra pénzt?
Figyelt kérdés
Mindent közösen fizettek, kaját, rezsit minden mást is. Kérnétek lakbért, a párotoktól? Egy ágyban alszotok, nem külön helyiségben.2023. jan. 18. 10:01
1/28 Noren1989 válasza:
Nem kértem, mikor olyan volt.
2/28 A kérdező kommentje:
Nem albérletben,hanem saját ingatlanban.
2023. jan. 18. 10:02
3/28 anonim válasza:
Saját ingatlanban lakbért kérni a párodtól a szarrágás legteteje. Most a párod vagy az albérlőd akivel néha dugsz?
5/28 anonim válasza:
Ez nagyon szánalmas gondolkodás. Biztos nem kérnék, sőt ha a párom kérne, azonnal ott is hagynám.
6/28 anonim válasza:
Velem az exem a teljes kaját akarta fizettetni (két emberre az rengeteg pénz), de azzal jött, hogy cserébe nem kér lakbért…na mondom elmész a p*csába😅Mi az, hogy lakbért kér valaki a saját párjától? Nekem is van saját ingatlanom, eszembe nem jutna lehúzni a páromat, ha hozzám költözne.
8/28 anonim válasza:
Nő vagyok, az én házamban lakunk, eszem ágában sem lenne pénzt kérni lakbérre.
Viszont volt egy exem, a gyerekeim apja, na ő mondta, hogy de hát nem kell fizetned albérleti dijat, mennyit megspóroltam. És akkor már volt 2 gyerekünk...inkább nem kommentálom.
9/28 anonim válasza:
Saját ingatlanban nem. Miért kérnék a páromtól pénzt olyanért, ami nekem nem kerül semmibe? Ha most az jönne, hogy de hitel van rajta és azt kell fizetni, akkor meg teljes joggal mondaná a párom, hogy oké, fizet bele, de akkor írunk róla papírt, hogy az általa fizetett összegig tulajdonjoga legyen, vagy szakítás esetén az visszajárjon neki. Nagyon hülyének kell lenni, hogy valaki másnak a hitelét fizesse csak úgy puszira.
10/28 anonim válasza:
Ha mindent közösen fizettek és az ingatlan a sajátod, mégis mire fel kérnél lakbért? 😀
Én ahogy ezt felhoznád, sarkon fordulnék és ott se lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!