Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mennyire igénylitek az érintést napközben a párotoktól?
Figyelt kérdés
Egy érintes a vállon, egy ölelés, egy puszi. Amiből nem lesz semmi komolyabb, hanem csak úgy.
Állítólag a férfiak legfőbb szeretetnyelve az öt közül az érintés, sokkal jobban, mint a nőknek!
Tapolyai Emoke szerint ki vagyunk éhezve az érintésre. És mégsincs meg a pároknál. Van az aktus vagy a semmi, azt mondja...
2022. febr. 10. 02:23
1/15 anonim válasza:
Kettő darab macskánk van, 1 kandúr, meg egy nőstény, a kandúrt lehet folyamatosan gyömöszölni, mindennek örül, a nőstényre ha már másképp nézek, karmol, harap, stb. Meg se lehet nagyon simogatni...
De kb mintha az embereknél is ez lenne.
2/15 A kérdező kommentje:
Na, erdekes!
Koszi.
2022. febr. 10. 03:08
3/15 A kérdező kommentje:
Mindennek örül... de jó...
2022. febr. 10. 03:09
5/15 A kérdező kommentje:
Megkapod?
2022. febr. 10. 05:51
6/15 anonim válasza:
Ha nem, jösz és simizel vagy mi? :D
7/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ki vagy😌
A vilagon egy emberhez mennék csak.
Ha ő vagy, indulok azonnal.
B- vel kezdodik.
2022. febr. 10. 05:57
9/15 A kérdező kommentje:
Oke.
2022. febr. 10. 06:11
10/15 anonim válasza:
Én nagyon igénylem és viszonzom is. Férfiként bújós vagyok, de már másfél éve nincs kihez... 30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!