Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csinos lányok, nők, mennyire igenylitek hogy 1 férfi tisztelettudó, akar szófogadó is legyen?
Figyelt kérdés
2022. jan. 29. 10:03
A kérdező szavazást indított:
Tisztelettudó
Szófogadó
Domináns
23 szavazat
1/8 anonim válasza:
Nem kell szót fogadni, partnert szeretnék, nem kutyát vagy gyereket. A való élet pedig nem a szürke ötven árnyalata, normális emberek nem egymás felett dominálva élnek párkapcsolatban, legfeljebb az ágyban éli ki ezeket a vágyait az, akinek igénye van rá.
2/8 anonim válasza:
Tisztelettudó legyen, saját gondolatokkal. Nekem nincs szükségem bólogató kutyára, ugyanakkor az alapvető számomra, hogy akinek a párja vagyok, azt érdekelje, hogy milyen érzéseket vált ki belőlem az, ahogy viselkedik velem, mellettem.
3/8 anonim válasza:
Tisztelettudás alap, de se szolgalelkű ratyi, se domináns férfiállat nem kell. Normális ember legyen.
4/8 anonim válasza:
Szófogadó, mármint? :D
A tisztelet alap. Amúgy az ártatlannak kinéző, naiv tekintetű férfiak az eseteim. Tök jól kiegészítjük egymást általában úgy, hogy más körülmények között (😏) ő a domináns.
5/8 A kérdező kommentje:
Ártatlannak kinező naiv tekintetű vagyok, kedves utolso
2022. jan. 29. 11:16
7/8 anonim válasza:
Szófogadó? Most egy 5 éves gyerekről, vagy egy férfiról beszélünk?
8/8 anonim válasza:
Nem kell szófogadónak lennie. Kutyám mar van, nem kell még egy. Az udvariasság fontos, de egy férgi legyen önálló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!