Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok 18-24 között. Mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok 18-24 között. Mennyire igénylitek a szexet?

Figyelt kérdés
Tehát ha valakivel úgy döntesz hogy összeöttök, neked mennyire fotos a szex? Akarod minél hamarabb, vagy inkább vársz vele, és kíváncsi vagy, mennyire képes várni rá a másik fél? Vagy számodra ez csak melékes dolog? Egy lánnyal nagyon egy hullámhosszon vagyunk,de nem tudom mennyire lehetek merész. (Ő volna az első barátnőm ezért nincs tapasztalatom). Én alapvetőn nem ezért akarok vele szejönni, de azért mégis kíváncsi vagyok. Nem akarom hogy az legyen, hogy ő belemenne, sőt igényli, én visznt nem merek erre rámeni. Vagy ezt úgyis jelezni fogja nekem?

2017. jún. 19. 14:03
 1/10 anonim ***** válasza:
73%

Így már értem a leírás alapján. Elsőre azt hittem hogy pl a heti együttlétek száma érdekel egy kapcsolatban.

Barátommal a 4. randin feküdtünk le, amikor meghívott magához az albérletébe vacsorázni. Együtt vagyunk 2 éve, nem bántam meg. De nyilván kezdeményezőnek kell lenni, ne várd hogy a másik másszon rád.

22/L

2017. jún. 19. 14:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha annyira ellene van, akkor úgyis fogja jelezni.

Ha gondolod finoman mássz rá. Nem kell se első adandó alkalommal lekapni, de túl sokáig se kell várni.

2017. jún. 19. 14:08
 3/10 anonim ***** válasza:
49%
Az első vagyok. Amúgy csók 1. randin.
2017. jún. 19. 14:11
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Azok után, hogy nekem már volt jópár egyéjszakás kalandom és olyan is, mikor komolynak indult, de végül csak szex lett belőle, én már sokkal jobban értékelem, ha legalább 5. randiig várunk vele. Nálam ez már alapszabály. Először meg akarom ismerni a partnert, alakuljanak ki az érzések is mindkettőnkben, utána jöhet a testiség szép fokozatosan. Így sokkal varázslatosabb az egész, nem úgy, mintha állatok módjára már az első randin egymásnak esnénk :) És így a pasiról is kiderül, hogy valóban komolyak-e a szándékai - jobb várni a szexszel, mint utólag megbánni, hogy túl korai volt.

Nekem szerencsére a jelenlegi randipartnerem is a fokozatosság híve, tegnap, a 3. randinkon átmentünk hozzájuk, filmet néztünk, de csak csók volt és egymáshoz bújtunk. Nagyon értékeltem, hogy nem esett nekem. Amúgy a lányon érzed, hogy neki mikor oké a dolog, úgyis jelzi, ha még nem szeretné. Ezen ne görcsölj. Olyan nincs, hogy "túl sokáig húzod az időt", egy épeszű lány sem fog azért elhagyni, mert nem dugtad meg egyből, hanem "csak" mondjuk 1-2 hónap után :D

2017. jún. 19. 14:21
 5/10 anonim ***** válasza:

Nézd, a te dilemmádon nem segít semmit, ha én leírom, hogy nekem mi jön be ilyen téren. Ha ennyire érdekel, akkor a párommal aznap feküdtünk le először, mikor először megcsókolt, de nem volt külön randi, és 2 éve ismertük egymást. Másnak úgyis máskor, máshogy ideális..

Figyeld a lány jelzéseit. Esetleg, tudom, hogy ez manapság már nem divat, sőt, sokak szerint ciki, de talán próbálkozhatnál egy őszinte beszélgetéssel is, amikor mindketten elmondjátok a másiknak, hogy mik az elképzeléseitek, mikor álltok készen.

2017. jún. 19. 14:49
 6/10 A kérdező kommentje:
Az első randin és a csókon túl vagyunk. Úgyhogy tudom hogy még nem késtem le róla, csak időben akartam tudni. De így most sikerült azért valamennyire tiszta képet kapni. Köszönöm a válaszokat.
2017. jún. 19. 15:53
 7/10 anonim ***** válasza:
50%

#1: Remekül bedőltél a körítésnek, de dugni hívott meg, és nem vacsorázni. A vacsora jó kifogás volt, meg kell hagyni.

És jól beválik ez a taktika a könnyen kapható lányoknál.

2017. jún. 19. 16:32
 8/10 anonim ***** válasza:

7

Pontosan! Ez a lényeg, hogy ezt mindketten tudtuk, hogy az este vége erről fog szólni. De pont hogy imponált, hogy nem egy töketlen kis lúzerke, aki 10 randi után vetette fel hogy én (a nő) mikor akarnám őt ágyba vinni. Férfi lehetőleg soha ne játssza már a szűzkislány szerepét.

Mindketten szexelni akartunk és ő elegánsan kitalálta hogy legyen az első alkalom. Ahol az egész este, a szexen kívüli rész is csodálatos volt, mert jól megszervezte. Mai napig szép emlék, tényleg jól kitalálta.

Mondom, együtt vagyunk már 2 éve.

2017. jún. 19. 16:37
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem egészen értem miért kell ennek az egésznek ekkora feneket keríteni. Az, hogy valakinek komolyak-e a szándékai, hosszú távra tervez-e, nem attól függ, hogy hanyadik randin kívánja meg annyira a párját, hogy szeretne vele szexelni....

Persze, ha az egyik fél szűz,még valamennyire megértem a "töketlenkedést". De felnőtt emberek között, ha mindketten kívánják, miért ne lehetne mondjuk a 3. randin szex? Ettől még simán akarhat mindkettő hosszútávú kapcsolatot. És lehet is tartós a dolog.

A jelenlegi párommal csak azért húztuk kínkeservesen 2 hónapig, mert eü okból nem tudtunk hamarabb szexelni. Ha nem lett volna ilyen, nagy valószínűséggel az első csók után egymásnak esünk. És? Ha mindkettőnknek jó és akarja, miért baj ez?

Persze előtte ismertük egymást kb. 2 hónapja.

Szerintem egyszerűen ha adódik a helyzet, akkor próbálkozz egyre többel. Mondjuk ne csak szájon csókold, hanem csókold meg a nyakát...szóval tegyél egyértelmű jelzést rá, hogy szívesen folytatnád. Ha ellenkezik, akkor hagyd, ennyi.

2017. jún. 20. 12:29
 10/10 anonim ***** válasza:
#8: Egy nő meg ne játsza a könnyen kaphatót. :D
2017. jún. 20. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!