Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti örültök, ha a fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti örültök, ha a fiú osztálytársaitok megajándékoznak titeket nőnapon, vagy nem igénylitek?

Figyelt kérdés

Nem nagy ajándék,csak jókívánság,puszi+egy csoki.Én most próbálom megszervezni,hogy az osztálybeli fiúk lepjék meg ennyivel a lányokat.Sajnos nem nagy ajándék,tudom.

De lányok, örültök neki,hogy eszébe jutott ez a fiúknak? Vagy divatjamúlt,és unalmas? Esetleg nyalizósnak vagy lúzernek tartjátok az ilyen srácokat?

17/F

2013. márc. 7. 14:18
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha szeretném az osztályom biztos örülnék :)

De egy (olcsóbb) szál virág szerintem jobb mint a csoki (azt Valentin napra szokás)

2013. márc. 7. 14:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Engem nagyon meglepett mikor egyszer egy osztálytársam előállt ezzel, nagyon aranyos dolognak tartottam, kedves gesztusnak. Főleg akkor jó ha saját ötlet és nem anyuci noszogatására indul a szervezés. Amúgy ehhez nincs későn egy picit?
 3/8 anonim ***** válasza:
Tök buli :) nálunk is igy lesz :D
 4/8 anonim ***** válasza:

Hihetetlenül jólesett volna, ha hosszú diákéveim alatt valamelyik srácnak az osztályból ez eszébe jut. Ez mindenképp egy megtisztelő, kedves gesztus és igazán jó srác vagy, hogy ez eszedbe jutott. Egyáltalán nem divatjamúlt sőt! Lúzernek inkább azokat a b unkókat tartom, akiknek mégcsak eszükbe sem jut ilyesmi.

Egyáltalán nem kell semmiféle nagy ajándék, amit kitaláltál az tökéletes.

25/N

2013. márc. 7. 14:24
 5/8 anonim ***** válasza:
általánosban mindig a fiúk hamarabb bementek és minden lány asztalára tettek virágot és csokit. ráadásul ezzel versengtek a fiúk. irtó jól esett nekünk lányoknak. gimiben pedig egyszerűen elvették a kedvünket a nőnaptól is. ahhoz képest, hogy a legjobb gimik közé tartozik a sulim ezek a bunkó parasztok tavaly is végül egy lánnyal osztatták ki a csokit amit a barátnőm anyukája vett és a tetejében egész nap vergődtek hogy nekik miért nincs külön ilyen nap. kiábrándító
2013. márc. 7. 15:21
 6/8 A kérdező kommentje:
Mi már verset írunk a lányokhoz és elszavaljuk:D Remélem nem lesz giccses.
2013. márc. 7. 19:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon aranyos(:
2013. márc. 8. 15:36
 8/8 anonim válasza:

Dehogy tartjuk lúzernek az ilyen pasikat! Sőt... az a lúzer, akinek ez eszébe sem jut.

Nekünk is így szokott lenni. A fiúk mondanak verset, és kapunk valami szép kis üdvözlőlapot, amit ők színeztek vagy készítettek, + mellé csoki, cukor. :) Hihetetlenül aranyos dolog, és nagyon jól esik a lányoknak. Meg is lepődünk rendesen mindig, már több éve ez megy! :D

2013. márc. 8. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!