Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti örültök, ha a fiú osztálytársaitok megajándékoznak titeket nőnapon, vagy nem igénylitek?
Nem nagy ajándék,csak jókívánság,puszi+egy csoki.Én most próbálom megszervezni,hogy az osztálybeli fiúk lepjék meg ennyivel a lányokat.Sajnos nem nagy ajándék,tudom.
De lányok, örültök neki,hogy eszébe jutott ez a fiúknak? Vagy divatjamúlt,és unalmas? Esetleg nyalizósnak vagy lúzernek tartjátok az ilyen srácokat?
17/F
Ha szeretném az osztályom biztos örülnék :)
De egy (olcsóbb) szál virág szerintem jobb mint a csoki (azt Valentin napra szokás)
Hihetetlenül jólesett volna, ha hosszú diákéveim alatt valamelyik srácnak az osztályból ez eszébe jut. Ez mindenképp egy megtisztelő, kedves gesztus és igazán jó srác vagy, hogy ez eszedbe jutott. Egyáltalán nem divatjamúlt sőt! Lúzernek inkább azokat a b unkókat tartom, akiknek mégcsak eszükbe sem jut ilyesmi.
Egyáltalán nem kell semmiféle nagy ajándék, amit kitaláltál az tökéletes.
25/N
Dehogy tartjuk lúzernek az ilyen pasikat! Sőt... az a lúzer, akinek ez eszébe sem jut.
Nekünk is így szokott lenni. A fiúk mondanak verset, és kapunk valami szép kis üdvözlőlapot, amit ők színeztek vagy készítettek, + mellé csoki, cukor. :) Hihetetlenül aranyos dolog, és nagyon jól esik a lányoknak. Meg is lepődünk rendesen mindig, már több éve ez megy! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!