Vannak/voltak zsidó osztálytársaitok? Milyenek voltak?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdem,mert egyet se ismerek személyesen.2012. febr. 3. 15:43
1/6 bánomisén válasza:
Voltak, de ezt csak már felnőttként, utólag tudtam meg egy osztálytalálkozón. Kb. ennyire számított, hogy ki milyen vallású.
2/6 anonim válasza:
Volt több is. Épp olyanok voltak, mint a többiek. Semmi jelentősége nem volt a származásuknak. Amúgy egy cigány osztálytársnőm is volt. Ő volt a legjobb fej csaj az osztályban.
3/6 anonim válasza:
Egy kolleganőm volt, vele nagyon rossz a tapasztalat, lenéző, gáncsoló, kétszínű, a katolikusokat állandóan szidó, de leginkább kárörvendő és borzasztóan öntelt volt.
Ugyanakkor a volt barátom szintén az volt és általa még sokkal több zsidót megismertem, ott meg pont hogy az ellenkezőjét bizonyították nekem.
Nekem annyi jött le, h aki a mellét verit arra, hogy zsidó és ezt szereti nagyon tudatosítani, az alapból nem szimpatikus, én se követelek megkülönböztetést a vallásom alapján.Ugyanakkor akinél fel se tűnik mert olyan természetesen "viseli" a vallását, azt az emberek is ilyen természetességgel kezelik, és nem gondolkodnak azon, hogy most zsidó-nem zsidó.
Hozzáteszem ezt bármeilyk vallásról elmondhatnánk.
4/6 anonim válasza:
van de jó fej és engem alapból nem érdekel h mi a vallása
5/6 anonim válasza:
Én egyetemen, gimiben, munkahelyen is találkoztam zsidókkal. Mind a zsidó nők, férfiak és a családjaik is szerettettel fogadtak, sosem értettem mert én keleteurópai származású és nemzsidó vagyok, mégis mindig vonzom magamhoz őket. Nagyon jó társasági emberek, humorosak, műveltek, művészlelkek, és szabad gondolkodású nyílt emberek voltak, semmitől sem zárkóztak el, mindenről lehetett, lehet velük dumálni. Az anyagiakkal elég csínján bánnak :)
6/6 anonim válasza:
Voltak, három is, ők is ugyanúgy vallástalanok voltak, mint a többiek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!