Lányok! Titeket mennyire akasztana ki, ha modell osztálytársaitok lennének?
Mármint igazi modellek...akik újságokban is meg neten is pózolnak...Tökéletes testtel...
Ti nem akadnátok ki, hogy ti nem vagytok olyan tökéletesek?
Mert engem nagyon:(
16/L
Utálnám őket, és csak azt lesném, hogy mi hiba van rajtuk. És ahogy én magamat ismerem, biztos találnék az ő tökéletes külsejükön is kivetnivalót. Aztán ezt a többi csajjal jól kibeszélném, és tök jót irígykednénk, meg utálkoznánk rajta. A végén kiközösítenénk, mert már mindenki utálná, és mehetne a fenébe a tökéletes alakjával együtt.
Na, most lehet lepontozni!!!!!
Menniyvel jobb az lányok hogy a modell lányokat a fiúk a testükért szeretik őket meg nézik őket...esteleg anem modelleket meg önmagukért?Nos melyik a jobb?
24/F
Mintha csak az én osztályomról írtál volna, csak ők nem újságokban pózolnak, hanem kb egymásnak az életben... Sok lány szebb a mi osztályunkban, mint a legtöbb szépségkirálynő. Engem zavar.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!