Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lányok! Titeket mennyire...

Lányok! Titeket mennyire akasztana ki, ha modell osztálytársaitok lennének?

Figyelt kérdés

Mármint igazi modellek...akik újságokban is meg neten is pózolnak...Tökéletes testtel...

Ti nem akadnátok ki, hogy ti nem vagytok olyan tökéletesek?

Mert engem nagyon:(

16/L

2012. jan. 16. 15:36
1 2 3
 1/22 tetris ***** válasza:
26%

Utálnám őket, és csak azt lesném, hogy mi hiba van rajtuk. És ahogy én magamat ismerem, biztos találnék az ő tökéletes külsejükön is kivetnivalót. Aztán ezt a többi csajjal jól kibeszélném, és tök jót irígykednénk, meg utálkoznánk rajta. A végén kiközösítenénk, mert már mindenki utálná, és mehetne a fenébe a tökéletes alakjával együtt.

Na, most lehet lepontozni!!!!!

2012. jan. 16. 15:38
 2/22 A kérdező kommentje:
Nálunk nincs kiközösítés...sőt..."Istenítik" őket...meg felnéznek rájuk...
2012. jan. 16. 15:42
 3/22 A kérdező kommentje:
Inkább a magamfajta van kiközösítve...aki nem isteníti őket, meg nem is azok a hú de szépek...
2012. jan. 16. 15:43
 4/22 anonim ***** válasza:
64%
Kérdező! Ne irigykedj a modellekre azért mert te ronda vagy!!
2012. jan. 16. 15:51
 5/22 anonim ***** válasza:
24%
Én is modell vagyok és tökéletes testem van és a ronda lányok nyugodtan irigyelhetnek. Én csak röhögök rajtuk xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD.
2012. jan. 16. 15:54
 6/22 tetris ***** válasza:
37%
De igenis irígykedünk. Minden a szép emberekről szól. Az áruházakban is csak azok kapnak magukra klassz ruhát, akik nem többek 45 kilónál. A fiúk is csak őket nézik. Aki meg nem olyan szerencsés külsejű, annak marad a sóhajtozás. Hát legalább had utáljuk már őket!
2012. jan. 16. 15:54
 7/22 anonim ***** válasza:
66%
Tetris! Én tudok rajtad segíteni hogy szép legyél, és a kérdezőn is.
2012. jan. 16. 15:58
 8/22 tetris ***** válasza:
45%
Hát rajtam már nem segít semmi! Olyan vagyok, amilyen. A bőrömből nem bújhatok ki.
2012. jan. 16. 15:59
 9/22 Darkkingdom ***** válasza:
72%

Menniyvel jobb az lányok hogy a modell lányokat a fiúk a testükért szeretik őket meg nézik őket...esteleg anem modelleket meg önmagukért?Nos melyik a jobb?

24/F

2012. jan. 16. 17:20
 10/22 anonim ***** válasza:
45%

Mintha csak az én osztályomról írtál volna, csak ők nem újságokban pózolnak, hanem kb egymásnak az életben... Sok lány szebb a mi osztályunkban, mint a legtöbb szépségkirálynő. Engem zavar.

15/L

2012. jan. 16. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!