Lányok! Titeket mennyire akasztana ki, ha modell osztálytársaitok lennének?
Mármint igazi modellek...akik újságokban is meg neten is pózolnak...Tökéletes testtel...
Ti nem akadnátok ki, hogy ti nem vagytok olyan tökéletesek?
Mert engem nagyon:(
16/L
Egy volt évfolyamtársam /már akkor is/ az /volt/.
Heti 5 óránk volt együtt /két tesi három angol/.
Kinem állhattam. És most nem az hogy modell vagy akármi. Felőlem akármi lehetett volna akkor is irittált volna. Mert egyszerűen olyan személyesége volt amit nem bírtam elviselni hosszú távon. /tudod hogy ő a szép ő az okos... és már oviba is volt/ Mikor volt egy barátnőm akkor vicces volt mert mi mindig sülve főve együtt voltunk és hogy azelőtt jóban voltak valahogy nem bírta elviselni. :-D
De pl:. van egy barátnőm aki szépségversenyeket nyert. /az mondjuk nem ugyanaz de mind1/ Ő vele meg nincs ilyen problémám. Vele megtök rendben van minden.
Igazából engem nem zavar hogy nem beszélek szépen, fiús a hangom, több fiúbarátom van mint lány, vagy épp nincs olyan alakom mint neki. Szerintem így jobb is mert most gondolj bele mennyi fiú használhatja ki az alakja miatt. Nem láttok abba semmi jót hoy az anorexia szélén álljon v
Darkkingdom
Erre csak annyit szeretnék mondani, hogy hiába ismernek meg...sőt, legyenek szerelmesek a személyiségembe...ha meglátnak, nem tetszik nekik a küldőm le vagyok szva...és nem kellek már nekik...hiába van jó, normális személyiségem...
Egy nő lehet szép és lehet tökéletes testű.
De ha nincs kisugárzása, akkor csak a kifutón él meg.
Egy nő lehet csúnya és szemüveges. De ha van kisugárzása, és srác biztosan szívesen mellébújik, vagy elviszi bulizni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!