Lányok! Titeket mennyire akasztana ki, ha modell osztálytársaitok lennének?
Mármint igazi modellek...akik újságokban is meg neten is pózolnak...Tökéletes testtel...
Ti nem akadnátok ki, hogy ti nem vagytok olyan tökéletesek?
Mert engem nagyon:(
16/L
Először is: Nincsenek tökéletes nők.
Másodszor: Az, hogy valaki modell, nem jelent semmit. Ez nem egy visszaigazolás afelől, hogy valaki SZÉP.
Harmadszor: Irigykedni nevetséges, és szánalmas dolog, mert nem létezik olyan csúnya ember, aki menthetetlen sporttal és igényességgel, esetleg ha tényleg nagyon durva valami rajta, akkor plasztikával.
A kérdésre válaszolva: Nem érdekelne, nem azt nézném. Én is szép vagyok, teszek is ennek érdekében, a modell szakma viszont hidegen hagy, valamint nem is lehetnék modell, mert nem vagyok 180 centi magas lombrágó. Ennyi. Nem irigykedtem soha senkire, és nem ítéltem külső alapján. De amikor kaptam a gyűlölködő tekintetet a béna, ápolatlan, rusnya lányoktól, azon csak röhögni és szánakozni tudtam. És nem azon, ahogy kinéznek, hanem azon hogy irigyek, és igénytelenek, ezért pedig engem utálnak, pedig azt sem tudják, hogy milyen ember vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!