Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Férfiak, mennyire igénylitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mennyire igénylitek az érintést napközben a párotoktól?

Figyelt kérdés

Egy érintes a vállon, egy ölelés, egy puszi. Amiből nem lesz semmi komolyabb, hanem csak úgy.

Állítólag a férfiak legfőbb szeretetnyelve az öt közül az érintés, sokkal jobban, mint a nőknek!

Tapolyai Emoke szerint ki vagyunk éhezve az érintésre. És mégsincs meg a pároknál. Van az aktus vagy a semmi, azt mondja...

2022. febr. 10. 02:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%
Szeretem és viszont teszem is, mert az érintés a fő szeretetnyelvem.
2022. febr. 10. 07:53
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is nagyon fontos. És sűrűn előfordul, nem csak szex közben.
2022. febr. 10. 08:09
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha lenne, igényelném. :) Mert én is nagyon szeretem adni ezeket. :)
2022. febr. 10. 08:22
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Meghallgattam a fent említett videot. Izgalmas 1 óra volt. Rengeteg igazság van benne. Visszagondolva a régi kapcsolataimra, nem igazán játszott az érintés. Vagy csak én adtam.

Most kölcsönösen adjuk és kapjuk, és tényleg minőségibb a kapcsolatunk, mint az eddigiek.

2022. febr. 10. 11:13
 15/15 A kérdező kommentje:

Sok izglmas videoja van.

Koszi mindenkinek.

2022. febr. 10. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!