Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Első reakciók a párotoktól?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első reakciók a párotoktól? Mit szóltak hozzá?

Figyelt kérdés
Első menstruáció, első nagyvécé, és ilyen női dolgok általánosságban. Hogy kezelte az elején, amikor újdonság volt neki, veled kapcsolatban?

2023. nov. 25. 22:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
85%

Ne már... felnőtt emberek között ez teljesen normális dolog,hangoztatni sem kell.

Én mindig leszögeztem amikor megjött a havim hogy ilyenkor ne piszkáljon,mert brutál rosszul vagyok. Ilyenkor konkrétan mindenhonnan folyik belőlem minden. Most aki pl felnőttként nemtudja ezt kezelni,annak problémája van valahol ott fent..

2023. nov. 26. 10:19
 12/19 anonim ***** válasza:
65%

Amikor 2-3.randin elmentünk a boltba, mert nem volt időm korábban venni eü-s dolgokat, de kellett az azóta már vőlegényem mondta,H nyugi egészségügyis családban nőttem fel ... Eléggé szégyelltem magam,H vennem kell előtte, de nagyon jól kezelte és megnyugodtam,H nincs baj :)

Ez a nagy Wc, puki, böffögés szerintem sose volt gond nálunk, max olyan volt,H kértem az ablakot is nyissa már ki nagy Wc után, ő megkérte,H ne nyissam ki télen ilyen hosszú időre .. :D (véletlenül nyitva maradt hosszabb ideig)

2023. nov. 26. 10:43
 13/19 anonim ***** válasza:
73%
Mi van? :D Basszus még az első barátom se reagált ezekre amikor középiskolások voltunk.. volt anyja, meg járt biológiaórára, így tisztában volt a test működésével. A férjem meg életképes felnőtt volt, amikor megismerkedtünk. Milyen reakciót kellett volna várnom tőle?
2023. nov. 26. 10:44
 14/19 anonim ***** válasza:
63%
Még kamaszkoromban sem érte meglepetésként a kamaszfiúkat, hogy a nők is járnak wc-re és menstruálnak. Aki kicsit is felvan világosítva annak semmi újdonság nincs ebben. Azért ezzel az átlag 10éves is tisztában van.
2023. nov. 26. 10:46
 15/19 anonim ***** válasza:
91%
Sehogy, nem csináltak ebből ügyet. :F
2023. nov. 26. 13:53
 16/19 anonim ***** válasza:
96%
Pár hete ismerkedtünk, egyik hétvégi reggelen nála keltem, és pont megjött. Mondtam neki, mire ennyit reagált: milyen fagyit hozzak neked a boltból? Ott éreztem először, hogy hozzá fogok menni feleségül :D
2023. nov. 26. 14:23
 17/19 anonim ***** válasza:
73%

Újdonság volt neki? Az hogyan?

Az én páromnak nem volt újdonság, hogy a nők menstruálnak, és wc-re is szoktak járni. Ha ezt neki "kezelni" kellett volna, nem maradtunk volna együtt.

2023. nov. 26. 14:39
 18/19 anonim ***** válasza:
62%
Sehogy,normális a párom aki tudja hogy a lányok is nagy wcznek,pukiznak,böfiznek ja és még menstruálunk is hisz ez termeszetes.
2023. nov. 26. 20:58
 19/19 anonim ***** válasza:
Ez csak a kaki-wc fétises kérdező burkoltan, mert a legutóbbi nyílt kérdésében kb elküldtük a f...ba.
2023. nov. 29. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!