Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 20+ akik ég a szüleikkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20+ akik ég a szüleikkel élnek, Ti mennyi után aludtatok a párotoknál? A szülők mit szóltak hozzá?

Figyelt kérdés
2015. dec. 10. 18:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Én kb 15 éves koromtól jöttem,mentem,buliztam,mentem másik városba, akár több 100 km-re,senkit nem érdekelt.
2015. dec. 10. 18:55
 2/6 anonim ***** válasza:
1,5 fél hónap után kb. Mit szóltak volna, semmit :D
2015. dec. 10. 19:04
 3/6 anonim ***** válasza:
16 évesen lett barátom és egy idő után ott aludt meg én is nála. Nem volt probléma, ismerték a barátomat és a mai napig rendes embernek tartják, mert természetesen vele vagyok most is. 20
2015. dec. 10. 19:14
 4/6 anonim ***** válasza:

Miután összejöttünk, már 1 hetet sülve-főve együtt töltöttünk. Utána nem volt megállás. Tulajdonképpen a hétből két napot itthon töltök ,a többit meg vele. Igyekszem minél hamarabb munkát találni, hogy még ennyit se kelljen külön lennünk.

Hogy mit szóltak? Nem tetszik nekik, hogy lassan kirepülők és elhagyom a családi fészket, de hát majd hozzá szoknak.

2015. dec. 10. 19:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem volt pasim aki az első pillanattól ott aludt nálunk (3 és fél órára lakott vonattal, így az első randink után is nálunk töltötte a hétvégét, a kanapén aludt), amikor én mentem hozzá akkor meg az ágyában aludtunk, az ő szülei ebből nemc sináltak problémát.

Most a párommal szintén az első pillanattól ottaludtam náluk, késő estig dolgozik, utána találkoztunk, aztán hajnalban hazahozott vagy ottaludtam. Emiatt mondjuk kb két hónap után találkoztam először az anyukájával, hiszen mindig aludt amikor ott voltam náluk, de aztán összehoztuk, hogy több napot voltam ott és így nappal be tudtam neki mutatkozni. Sztem am nem csinálnak ebből problémát a szülők, de max előtte kérdezd ki a pasid/csajod hogy náluk mi a bevett szokás.

2015. dec. 10. 23:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Olyan 1,5 hónap után aludtam nála először, azóta ez rendszeressé vált. Legelső alkalommal nem mertem elmondani nekik, hol leszek, úgy tudták egy barátnőmnél alszom :D De aztán ahogy megismerték a páromat, nem csináltak belőle problémát, csak időnként hiányolnak, hogy keveset vagyok otthon.
2015. dec. 22. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!