Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek van olyan aki jobban tetszik a párotoknál?
Miért van olyan akinek nincs?
Ha igen az hazudik.
A szomszéd nője mindig zöldebb,pedig barátnőm is elég zöld:)
Ez így nem egyértelmű. Természetesen tudom, hogy vannak "szebb pasik" a páromnál, de ettől még nekem ő tetszik, őt szeretem, és ugrálhat előtem bármely jóképűnek megszavazott pasi, a páromra vágyom.
Azért vagyok vele, mert ő tetszik a legjobban. Emellett persze látom, hogy pl. a filmeken x-nek feszesebb a hasa, y-nak meg nagyobb a bicepsze. Ahogy ő is látja, hogy q-nak nagyobb a melle, mint az enyém. De attól még neki nem tetszik jobban.
Nekem ő az ideálom. De lehet hogy van még hozzá hasonló aki tetszene, sőt biztosan van. De hogy jobban tetszene-e valaki nála, azt nem tudom, egyenlőre nem találkoztam még olyan férfivel aki jobban bejönne, csak olyannal aki hasonlóképpen bejön nekem!
28/N
Meglepő lesz, fiú vagyok, de még senki sem tetszett jobban a barátnőmnél. :)
Persze, vannak nagyon szép lányok, vannak iszonyat szexi lányok, de valahogy a barátnőm jobban tetszik.
Találkoztam már olyan lányokkal, akiket szépnek tartottam, és belsőleg is tetszettek, de valahogy nem tudok rájuk úgy nézni. Ez azért is lehet, mert a barátnőm elég különleges, és nekem ő az ideálom. Hozzá hasonló lány pedig nem igen van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!