Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek van olyan aki jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek van olyan aki jobban tetszik a párotoknál?

Figyelt kérdés
2012. aug. 31. 09:27
 1/10 anonim ***** válasza:
igen,saját magam.oszt?
2012. aug. 31. 09:36
 2/10 anonim ***** válasza:

Miért van olyan akinek nincs?

Ha igen az hazudik.

A szomszéd nője mindig zöldebb,pedig barátnőm is elég zöld:)

2012. aug. 31. 09:38
 3/10 anonim ***** válasza:
Mindig van. Aki szerint a párja a legszebb a világon, az hazudik.
2012. aug. 31. 09:43
 4/10 anonim ***** válasza:

Ez így nem egyértelmű. Természetesen tudom, hogy vannak "szebb pasik" a páromnál, de ettől még nekem ő tetszik, őt szeretem, és ugrálhat előtem bármely jóképűnek megszavazott pasi, a páromra vágyom.

Azért vagyok vele, mert ő tetszik a legjobban. Emellett persze látom, hogy pl. a filmeken x-nek feszesebb a hasa, y-nak meg nagyobb a bicepsze. Ahogy ő is látja, hogy q-nak nagyobb a melle, mint az enyém. De attól még neki nem tetszik jobban.

2012. aug. 31. 09:44
 5/10 hájaaa ***** válasza:
A férfiak szempontjából biztos hogy igen. Ez sajnos genetika, bennünk van a vadászösztön és minden létező nőt meg...ánk. Ez ellen csak az elfojtás segíthet. Valakinek sikerül valakinek nem. Ettől még szeretjük a párunkat, de sajnos így lettünk kódolva.
2012. aug. 31. 09:50
 6/10 anonim ***** válasza:
Sajnos egyet kell értenem az 5. versenyzővel.
2012. aug. 31. 10:32
 7/10 anonim válasza:

Nekem ő az ideálom. De lehet hogy van még hozzá hasonló aki tetszene, sőt biztosan van. De hogy jobban tetszene-e valaki nála, azt nem tudom, egyenlőre nem találkoztam még olyan férfivel aki jobban bejönne, csak olyannal aki hasonlóképpen bejön nekem!

28/N

2012. aug. 31. 10:59
 8/10 anonim ***** válasza:

Meglepő lesz, fiú vagyok, de még senki sem tetszett jobban a barátnőmnél. :)

Persze, vannak nagyon szép lányok, vannak iszonyat szexi lányok, de valahogy a barátnőm jobban tetszik.

Találkoztam már olyan lányokkal, akiket szépnek tartottam, és belsőleg is tetszettek, de valahogy nem tudok rájuk úgy nézni. Ez azért is lehet, mert a barátnőm elég különleges, és nekem ő az ideálom. Hozzá hasonló lány pedig nem igen van...

2012. aug. 31. 14:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem meglepő, a férfi elnőiesedik.
2012. aug. 31. 14:41
 10/10 hájaaa ***** válasza:
Másfelől meg megkérdeznélek mondjuk 2év múlva...Ha még mindig ugyanez a véleményed, akkor valami gond lesz :D
2012. aug. 31. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!