Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan fiú akinek tetszik a barna haj?
Figyelt kérdés
vagy mindenkinek csak a szőke pláza cicák kellenek/tetszenek
? kort is légyszi :))
2012. aug. 30. 09:40
1/11 anonim válasza:
Takarodjál a p.csába. Kivan már a ... az ilyen hüle kérdésektől. Gyerekek vagytok mindannyian, de az érdekel, kinek mi jön be... Anyám... szánalmas
F/16
2/11 anonim válasza:
igaza van az elsőnek de a stílus kicsit erős
egyébként vannak igen akiknek még bejönnek a barna hajú lányok
27F
3/11 anonim válasza:
Persze h van a hajszin csak 1 dolog a sok közül F/15
4/11 anonim válasza:
Második, tényleg elnézést a stílusért, de tegnap is sorra jöttek ezek az általánosító kérdések, meg a többi, én pedig kikérem magamnak a dolgot, és rettentően felidegesít, mert azt hiszi, hogy attól, hogy nem egy ilyen k*rva már rögtön meg is felel a "normálisnak" (ez relatív), de az ilyen kérdésekkel, csak a saját szegénységi bizonyítványukat állítják ki az intelligenciájukról. Azaz annyi, hogy kevésbé megkaphatóak, mint a plázacicák, és hasonló értelmi szinten vannak. Kell ez nekem? NEM. (hajszíntől függetlenül, ennyitől teljesen el is vennéd a kedvem az egésztől és menekülnék)
5/11 anonim válasza:
(Ugyanis én nem foglalkozom ilyen szűk látókörű egyénekkel, még barátság szinten sem, nemhogy párkapcsolatban) Bocsi a sok hsz-ért :))
6/11 anonim válasza:
Mert eddig mindig és mindenhol csak szőke plázacicákat láttál pasival, ugye? :P
7/11 anonim válasza:
nekem a barnák jönnek be inkább de am mind1
19/f
8/11 anonim válasza:
Több srácot is ismerek, akiknek kifejezetten barna hajú, barna szemű lányok tetszenek, szóval ja, vannak ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!