Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek tetszik ha egy fiú ERŐS?
figyelem figyelem klisé következik mókusgyilkostól előfordulhat h megtörik a tér-idő kontinuum és létrejön a rózsaszín üveggolyó melynek következtében mucsaröcsöge békés pusztáit orcok hada lepi el.
a külső megfog a belső megtart az egy gyűrű meg mindent visz.
Jól hangzik. :) Szerintem az izomagyakat manapság senki se szereti. És mivel a kigyúrt srácok általában azok, jöhetnek a gyengék. :)
ui: Milyen hangszer?
Óó! Két évig csellóztam, de most már jó ideje zongorázom. Szerettem a csellót, csak a tanárom nyugdíjas lett. :/
(előző)
Amit leírtál, az tetszik, és úgy általában is az erős pasik, de nekem a szétgyúrt pasik is tetszenek.
És még csak 16 vagy?! Hát nem semmi akkor főleg...
Nekem egy kigyúrt pasi volt az életembe aki 186 cm volt és 110 kg full izom...
Viszont semmi gyengédség nem volt benne,vagy hisztizett vagy idegeskedet:D...szóval én ez miatt nem bukok az izmos pasikra, ez bennem maradt...viszont látványnak hihhetetlen volt meg még az is.
Én úgy őszintén sosem szerettem a nagyon izmos srácokat... :) Én inkább arra hajtok, hogy nagyon okos és értelmes legyen a srác. Te hogy állsz ezzel?
"kondi+kickbox+fegyencedzés" Nem mondom, hogy ez tetszik, főleg, ha sok időt pazarolsz rá... De végülis legalább meg tudod magad védeni.
Szóval alapjában véve nem tetszenek az ilyen srácok, de ha értelmes vagy, akkor nem zavarna. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!