Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek tetszik ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek tetszik ha egy fiú ERŐS?

Figyelt kérdés
Nem szétgyúrt,de nem is sovány,szálkás.Széles váll,deltás hát,vastagabb kar,láb,domború mellizom,kemény has,188 cm magas.(ez vagyok én) Az évfolyamon legerősebb vagyok,de eggyel felettünk is a top 10-be számítok.(kondi+kickbox+fegyencedzés) Emellett átlagosan öltözik,arcra is átlagos,udvarias,van humora,hangyszeren játszik.(ezt azért írtam,hogy bizonyítsam,hogy nem vagyok izomagy..) Csak újabban nagyon sok szép lányt látok gyenge,vékony srácokkal,azért kérdem..16/F

2012. aug. 31. 00:18
1 2
 1/12 Mókusgyilkos ***** válasza:
89%

figyelem figyelem klisé következik mókusgyilkostól előfordulhat h megtörik a tér-idő kontinuum és létrejön a rózsaszín üveggolyó melynek következtében mucsaröcsöge békés pusztáit orcok hada lepi el.

a külső megfog a belső megtart az egy gyűrű meg mindent visz.

2012. aug. 31. 00:21
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Jól hangzik. :) Szerintem az izomagyakat manapság senki se szereti. És mivel a kigyúrt srácok általában azok, jöhetnek a gyengék. :)

ui: Milyen hangszer?

2012. aug. 31. 00:22
 3/12 A kérdező kommentje:
Cselló
2012. aug. 31. 00:23
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Óó! Két évig csellóztam, de most már jó ideje zongorázom. Szerettem a csellót, csak a tanárom nyugdíjas lett. :/

(előző)

2012. aug. 31. 00:29
 5/12 anonim ***** válasza:
66%

Amit leírtál, az tetszik, és úgy általában is az erős pasik, de nekem a szétgyúrt pasik is tetszenek.

És még csak 16 vagy?! Hát nem semmi akkor főleg...

2012. aug. 31. 00:34
 6/12 anonim ***** válasza:
64%
Van akinek a vékony pasi jön be van akinek nem,én az utóbbihoz tartozok:D 15/L
2012. aug. 31. 00:46
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy kigyúrt pasi volt az életembe aki 186 cm volt és 110 kg full izom...

Viszont semmi gyengédség nem volt benne,vagy hisztizett vagy idegeskedet:D...szóval én ez miatt nem bukok az izmos pasikra, ez bennem maradt...viszont látványnak hihhetetlen volt meg még az is.

2012. aug. 31. 00:47
 8/12 Rat Poison ***** válasza:
Súgjak neked egy titkot? Pont szarok rá, vidékiesen mondva. Ha már egy egészséges párkapcsolat kiépítésére adom a fejem, biztos nem azt lebegtetem majd céljaként a szemem előtt, hogy mindenkit szájbakaratézó testőrre tegyek szert vele. Egyszerűen jól szeretném érezni magam a jelölttel. Ehhez szükség lehet némi összhangra, metszéspontokra az érdeklődési köreinkben, pár azonos jellemvonásra, hasonló világnézetre, de semmiképp nem töménytelen mennyiségű izomra. Bocs a kiábrándításért.
2012. aug. 31. 01:32
 9/12 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon bejön, ha egy fiú ERŐSEN nyomja a capslockot ;)
2012. aug. 31. 09:56
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy őszintén sosem szerettem a nagyon izmos srácokat... :) Én inkább arra hajtok, hogy nagyon okos és értelmes legyen a srác. Te hogy állsz ezzel?

"kondi+kickbox+fegyencedzés" Nem mondom, hogy ez tetszik, főleg, ha sok időt pazarolsz rá... De végülis legalább meg tudod magad védeni.

Szóval alapjában véve nem tetszenek az ilyen srácok, de ha értelmes vagy, akkor nem zavarna. :)

2012. aug. 31. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!