Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek hány évesen, és hány hónap/év járás után engedték meg a szüleitek, hogy a párotoknál aludhassatok? Hogy sikerült meggyőzni?
Én 16 vagyok (szeptemberben 17), és hát ugye anyukám nem engedi meg, hogy ott aludjak, és nem tudom, hogy győzzem meg, hisz avval érvel, hogy terhes leszek, de hiába magyarázom neki, hogy fogamzásgátlót szedek és emellett óvszerrel is védekezünk, akkor is fél, és nem tudom hogy lenyugtatni. Barátom szüleivel is beszélgettek erről, és ők megengedték, hogy egymásnál aludjunk, de nálunk nem lehet. Eddig úgy nézett ki, hogy ott aludhatok de újra meggondolja magát. Holnapi napról lenne szó. Hogy tudnám szerintetek meggyőzni? L/16
u.i.: fél éve vagyunk együtt
ezt nem értem, ha nappal dugtok nem fél, hogy terhes leszel?
Nekem egyébként 17 évesen engedte meg, 4 hónap után
Már telebeszélik a fejem ilyen hülyeségekkel, barátnőm szerint "belebeszélik a hasamba a picit"..
Duplán védekezünk, de a fogamzás gátlót először ugye vasárnap vettem be, mivel 12napot késett előtte a menzim (főleg ez miatt szedem) és már ezen gondolkoztam, hogy ha kilyukadna az óvszer, ami sajna bármikor megtörténhet, a tabletta adna-e védekezést? =/
Én 18 vagyok mégsem engedi, hogy a páromnál aludjak. De még ő sem nállam mert 2hónapja járunk és nem is szereti őt. Viszont nappal nem lehet dugni és nem lehetsz terhes? Ezt a szülői észjárást sose fogom fel.
Mondd el, hogy ha ott alszik nállatok akkor jobban szem előtt vagy, hátha ez nyugtatja a lelkét. Érezze, hogy komolyan gondolod a fiúval, nem csak a szexet :)
én októberben leszek 17, barátom 22.
nekem 9,5 hónap után engedték meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!