Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek hány évesen, és hány hónap/év járás után engedték meg a szüleitek, hogy a párotoknál aludhassatok? Hogy sikerült meggyőzni?
Én 16 vagyok (szeptemberben 17), és hát ugye anyukám nem engedi meg, hogy ott aludjak, és nem tudom, hogy győzzem meg, hisz avval érvel, hogy terhes leszek, de hiába magyarázom neki, hogy fogamzásgátlót szedek és emellett óvszerrel is védekezünk, akkor is fél, és nem tudom hogy lenyugtatni. Barátom szüleivel is beszélgettek erről, és ők megengedték, hogy egymásnál aludjunk, de nálunk nem lehet. Eddig úgy nézett ki, hogy ott aludhatok de újra meggondolja magát. Holnapi napról lenne szó. Hogy tudnám szerintetek meggyőzni? L/16
u.i.: fél éve vagyunk együtt
én meg is vagyok az együttalvás nélkül, hisz bmár volt h éjféltől bulibol hozzájuk mentünk 3kor pedig haza..
de azért 20 éves barátomnak nincs nagy ínyére a dolog.. és hát énis jól kelnék ha ő melette ébrednék :)
10-es vagyok.
én barátom is sűrűbben szeretné, de nekem havonta 1-szer engedik (nyáron 2-szer, főleg rendezvényekkor), de elfogad ezzel együtt :) tudja mit vállalt velem.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!