Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen volt már mit szóltak hozzá?
A csaladi programon szakitottunk. Mert karácsonykor is arrol győzködött az anyja a fiával egyutt hogy költözzek oda es oda szüljek nekik(le akartak húzni a csokkal munkabérrel es cselednek befogni), en mondtam h külön akarok élni külön családot erre a fia kidobott anyuka kérésére. Karácsonykor.
Kezdtem azt hinni hogy vmi kész átverés showban lehetek nincs a földön se ilyen bolond család, de mégis van.
1.5 év de kezedetektől komoly kapcsolat csak. Bemutatott a szüleinek is. Meg készült eljegytésre és gyerekvállalásra. És ők így akarnak egy asszonyt m3g gyereket hogy oda hozzájuk.
Kezdtem megérteni az exe miért lett depresszios es miért kerülte a rokonságukat is..
Hogy a fiát n3 hízza le senki nő. Az alap ez. Meg a fiáé lesz a ház ha ő mrghal. A dfia az összes pénzés is abba az anyai házba fekteti ujítgatja alakítja és vidék. Hajnalban bejárós. A környékükön óvoda van ugyan de általqnos iskola meg hasonlók semmi. 6 éves kortól utazgatni kell mindenhova hajnalban..ez mellett kocsit se akart venni. De ezt már elèrtem nála hogy civilazóldjon legalább ennyit es a jogsit elkezdte csinálni.
A gyereknek semmit nem akar gyűjteni se minek a babakötvény.
Ha a nő gyesen lesz v gyeden akkor ő is csak annyit akar a családba adni mint a nő.
Aztan mivel kapnának csokot stb az mind az anyai házra menne.
Válás esetén a nő mehet utcára.
Teljesen bnormális az egész család.
Én meg megköszöntem h én igy biztos nem szülök. Csak ha külön élük(amugyis nekem van albérletem és nem a balkánon amibol ketten lehetne is házat alapozni pláne a csokkal. Dehát ilyen emberrel nem éppen.)
Elütésekert bocsi.
Röviden az anya es fia teljesen egy vagyoni kozossegben vannak es az anya nem engedi hogy a fia egy nővel családdal legyen igy. Hanem azt akarják vni nő majd nekik odaszül es lehúzzák csokkal a munkabérét. Az anyja meg nárci is aki befogja mindenre. Fát vágni is a menyèt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!