Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha a volt feleségem összejöhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a volt feleségem összejöhet egy fiatal sráccal, nálam miért baj, hogy fiatalabb nőt akarok?

Figyelt kérdés

A srác van vagy 18-20 éves, most is lövik fel instagrammra a karácsonyi együttlevős képeket, újévkor meg mennek együtt spanyolba. Oké, értem, hogy nagy farka van, jól megdugja, meg ilyen mai trendi helyes fiú, de amikor vàláskor mondtam, hogy 30-as nőm lesz azt mondta, ne nevettessem ki magam. A környezetemben is mindenki hülyének néz.

Ennyit az egyenjogúsàgról.

2023. dec. 26. 09:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
63%
Van egy ötletem. Gyere te is össze egy tizenéves lánnyal, majd amikor megvan, akkor az exed pasiját boronáljátok össze a te csajoddal. Ez lesz a 2. házasságotok kezdete
2023. dec. 26. 14:21
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Azert nevetett csak mert ez olyan ovisan hangzik.

Felnott parkapcsolatokat vagy tarsat nem ugy választ magának felnott ember mint oviban ha neked jatekautod van nekem is kell. Ha honokozovödröd lapátod akkor nekem is az kell.

Vagy mint a prolik. Hu a pistáék kimentek nyaralni tuneziába akkor mi is menjunk tunéziába.

Vagy mert a szomszed vett uj autot pali te is mé nem veszel újat akkor?

Ezen jobb ember nevet egyet.

Én mondjuk szánom ezeket es irritálók.

2023. dec. 26. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!