Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöhetünk még újra az exemmel?
Figyelt kérdés
Kis háttérsztori: Az elmúlt hónapokban nagyon sokat dolgoztam, naponta 10-12, de volt hogy 14 órákat is. De mindezt a jövőnkért teszem, ezt sokszor mondtam neki én is. Amikor együtt voltunk akkor előfordult, hogy nem minőségi időt töltöttünk együtt. A kapcsolatunk gyönyörű volt, mindketten úgy nézett ki elköteleződtünk egymás mellett, rendkívüli módon szerettük egymást. Viszont azt mondta ő ebbe belefáradt, hogy (mivel szörnyen fáradt voltam) nem úgy válaszoltam sokszor, nem úgy foglalkoztam vele amit megérdemelt volna, illetve nem volt meg a megfelelő kommunikáció. Nagyon sokszor figyelmeztetett emiatt, de nem kapcsoltam. Fájó szívvel kidobott, ő is sírt én is sírtam, nagyon nehéz napok állnak mögöttem/mögöttünk. Ugyanakkor azt is mondta, ha együtt kell lennünk, akkor úgyis összejövünk újra. Most arra hivatkozik, hogy erre szükség van, ne fájdítsuk egymás szívét tovább, holott tudom, a szakítással okoztuk a legnagyobb sebet egymásnak. Először próbáltam elfogadni, elengedni, de az elmúlt éjszakákon csak vele álmodom, szörnyen hiányzik és ma kiderült, hogy én is hiányzom neki. Nem akarom zaklatni, írni neki, hívogatni, mert félek azzal csak rontok a helyzeten. Kérlek ne azt írjátok, hogy engedjem el totálisan, a kihasználós “barátain” kívül a szülei, a nagyszülei, a legjobb barátnője is úgy látja kívül álló szemmel (mivel tudjuk az képes máshogyan látni a dolgokat), hogy ennek a kapcsolatnak igenis nagyon szép jövője lehetne. Csak nagyon önbizalom hiányos szegény, és hagyta, hogy a rosszakarók lebeszéljék a folytatásról. Másfél éve voltunk együtt. Tényleg csak időre van szüksége? Létezik, hogy kapcsol, hogy mit vesztett ezzel a kapcsolattal? Köszönöm a válaszokat. 19/F2021. okt. 22. 09:58
1/2 anonim válasza:
Tudod a csajokban van egy olyan kiélési vágy féleség, és szerintem több férfit szeretne megismerne mivel túl fiatal nem képes még az elkötelezettségre ez a meglátásom .
2/2 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de én ugyanígy voltam mint a barátnőd. Ő dolgozott, rengeteget, ugyanazt mondta mint te, hogy kettőnkért teszi, a jövőnkért, amit el is hittem, viszont őszintén megmondom, 19-20 évesen nekem sokkal jobb lett volna, ha inkább mellettem van, és a fáradtsága nem megy a kapcsolatunk rovására. Én adtam még egy esélyt, plusz egy évig húztuk, az elején úgy tűnt megérti, hogy mi a problémám, de hamar vissza zökkent. És tudod a legnagyobb baj ott volt, hogy az első szakításnál még azt hittem belehalok (pedig én szakítottam) a másodikra nem csak elhidegültem, hanem haraggal hagytam ott, fellélegeztem, mikor kimondtam, hogy vége. Csak akkor akard vissza szerezni, ha tényleg képes vagy kompromisszumokat kötni, mert rosszabb vége lehet mint most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!