Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sok visszautasítás után, már akkor sem hiszi el egy férfi, hogy lehet kapcsolata nővel, ha egyébként összejöhetne?
Azt vettem észre magamon, hogy közel 15 év (most vagyok 29) sikertelen csajozás után nagyon gyanakvó és visszautasító lettem.
Ha olyan nővel van dolgom aki nem tetszik, akkor megmondom hogy maximum megdugom de semmi többet nem akarok általában ezek megsértődnek, de nem sajnálom.
Ha viszont van egy normális nő akkor mindig felvetődik a kérdés, hogy mit akar ez tőlem? Most legutóbb lehet hülye voltam, de egy nagyon szép nő volt és megírtam neki, hogy szerintem te csak le akarsz húzni pénzzel mert az ilyen csajoknak 200 m magas, 100 kg csávók kellenek akik tetováltak mellesleg vállalkozók, nem átlag emberek.
Mindig ez van a fejembe, hogy ha valaki szóba áll velem az le akar húzni, fogyatékos vagy már nagyon kétségbeesett. 173 cm hez 65 kg vagyok irodában dolgozok és szeretek olvasni, szemüveges vagyok és nem is dohányzok, és a bőröm is fehér.
Ó szegénykém, hát bunkó dolgokat mondasz a lányoknak (mindkét példád erről szól) aztán pislogsz, hogy lelépnek.
Mintha pont el akarnád űzni magadtól őket: csak megduglak: azt jelenti, hogy emberként nem érdekelsz, csak az öled. Ez sértő.
A másik is, hogy le akar húzni. Ez meg rosszhiszemű és azt mondod, hogy nem bízol benne. Mintha a kapcsolattól való félelem miatt így elmarnád magadtól a lányokat. Én voltam pszichiáternél, nekem segített, neked is javaslom. 48f
Mi a kérdés tulajdonképpen? Ha bunkó vagy, lenéző valakivel attól miért várnád, hogy ő utána őszintén és komolyan érdeklődjön irántad?
Szerintem egyértelmű, hogy NORMÁLIS emberek úgy viselkednek másokkal, ahogy velük is teszik azt. Szóval ha te egy farok vagy valakivel az is farok lesz veled. Ennyire egyszerű.
7#
Bocs de egy rendesebb férfit nem érdekelnek azon nők érzései, akiket párkapcsolatra alkalmatlannak talál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!