Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit lépne ebben a helyzetben?
Egy teljesen normális beszélgetés, gesztus két embertől, akik évek óta nem találkoztak.
Én is mondtam már ilyet rég látott barátnak, hogy "de jó volt újra látni!", akivel az ég világon semmi több nem volt sosem közöttünk. 5 éve van párom, ő is ott volt, mikor ezt mondtam ennek a közös barátunknak, ebben semmi nincs.
Azt hittem, valami ertekelheto fordulat tortent. Egy udvarias elkoszones akar a legrosszabbat is jelentheti, egy kegyelemdofest.
Ha nem sertett hiusagu ferfi, eppen ket ember egy masik elethelyzetben kesobb tiszta lappal osszejohet egy sikertelen kezdet utan.
De ha tobb randi volt, es ezek utan kapta a bejelentest annak idejen, szerintem ez kilenc ev utan is zsigerileg rossz erzes a novel kapcsolatban.
No vagyok, de szerintem ez mely kudarc neki. Nem azert, mert nem jott ossze, hanem a korulmenyei miatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!