Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki mit lépne ebben a helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit lépne ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Baráti társaságban megismerkedik 2 ember, randiznak egymással pár alkalommal majd kb 1 hónap után a nő közli hogy egy másik férfiba szerelmes. Megbeszélik a dolgot, a férfi tudomásul veszi a nő döntését és elbúcsúzik tőle, továbbiakban nem keresik egymást. A férfi külföldön vállal munkát, csak 1-2 közös baráttal tartja a kapcsolatot. Eltelik 9 év, a férfi visszatér külföldről és letelepedik, vállalkozásba kezd. A nő egyik nap besétál az irodába és leülnek beszélgetni, elmondja mi történt azóta amióta nem találkoztak, a férfi figyelmesen hallgat majd a végén azzal búcsúzik hogy "de jó volt újra látni!" A férfi és a nő is 40 éves.

2021. aug. 27. 10:09
A kérdező szavazást indított:
Nő reménykedik abban hogy lehet folytatás
A férfi udvariasságbúl hallgatta végig és régi emlékek miatt mondta hogy jó volt újra látni
A férfi még érez valamit a nő iránt de tudja hogy "za a hajó már elment"
Férfi vette a lapot és keresni fogja a nőt és próbálják folytatni ami korábban abbamaradt
Nem lesz folytatás mert a férfit már korábban visszautasították és csak barátként tekint a nőre
12 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A véleményem az, hogy majd az idő megmutatja. A fenti 5, választható értelmezés jelenleg csak találgatás.
2021. aug. 27. 10:13
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nekem ez szimplán két régi ismerős találkozásának tűnik. Mit kvázi egy osztálytalálkozón. Beszéltek egy jót, aztán megint nem látjátok egymást évekig.
2021. aug. 27. 10:14
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
Mi ez a baromság?
2021. aug. 27. 10:16
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
3 +1
2021. aug. 27. 10:17
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem sajnálnám az írott szövegemből a vesszőt.
2021. aug. 27. 10:34
 6/10 A kérdező kommentje:
Jogos az észrevétel, nem találtam olyan opciót ahol javítani lehetne.
2021. aug. 27. 10:59
 7/10 anonim ***** válasza:
45%
A barati tarsasaggal van a baj. Ott kb barki alapbol letehet barat szintre
2021. aug. 27. 11:25
 8/10 anonim ***** válasza:
68%

Egy teljesen normális beszélgetés, gesztus két embertől, akik évek óta nem találkoztak.

Én is mondtam már ilyet rég látott barátnak, hogy "de jó volt újra látni!", akivel az ég világon semmi több nem volt sosem közöttünk. 5 éve van párom, ő is ott volt, mikor ezt mondtam ennek a közös barátunknak, ebben semmi nincs.

2021. aug. 27. 11:28
 9/10 anonim ***** válasza:
60%

Azt hittem, valami ertekelheto fordulat tortent. Egy udvarias elkoszones akar a legrosszabbat is jelentheti, egy kegyelemdofest.

Ha nem sertett hiusagu ferfi, eppen ket ember egy masik elethelyzetben kesobb tiszta lappal osszejohet egy sikertelen kezdet utan.

De ha tobb randi volt, es ezek utan kapta a bejelentest annak idejen, szerintem ez kilenc ev utan is zsigerileg rossz erzes a novel kapcsolatban.

No vagyok, de szerintem ez mely kudarc neki. Nem azert, mert nem jott ossze, hanem a korulmenyei miatt.

2021. aug. 27. 12:50
 10/10 anonim ***** válasza:
jó, hát akkor csajozzatok BARÁTI társaságban és fussatok olyan nő után, aki alapból BARÁTnak tesz be...
2021. aug. 27. 12:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!