Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek összejöhet ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek összejöhet ez a dolog?

Figyelt kérdés

Szakítottunk barátnőmmel, igazából az én hibámból kifolyólag mert egy stresszes időszakomat éltem és gyakorlatilag elüldöztem magamtól. De én őt mindennél jobban szeretem. Ezért úgy döntöttem hogy megkérem a kezét. Véleményetek szerint sikerülhet a dolog?

26/f

2016. máj. 31. 17:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Először béküljetek ki, eljegyezés nélkül
2016. máj. 31. 17:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ez így nem fog működni.

Béküljetek ki, tanuljatok némi problémamegoldást, főleg te. Gyakoroljátok, és ha a kapcsolat egyenesbe jött, akkor majd megkérheted úgy, hogy legyen esélyed rá, hogy igent mondjon.

2016. máj. 31. 17:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Az eljegyzést nem szabad békeajándékként felhasználni. Ha ezt tennéd, arról virítana, hogy nem veszed elég komolyan, ahogy a házasságot sem. Egy házasságban pont az a lényeg, hogy nem szakítunk egy stresszes időszak miatt, működik köztünk a kommunikáció, egymás szerelmei és legjobb barátai vagyunk. Bármilyen stresszes időszak közös teher, amit közösen oldunk meg, és semmilyen körülmények között nem húzunk szét, csakis össze.

A 2. válaszadó leírta a lényeget, fogadd meg. :)

2016. máj. 31. 19:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben Köszönöm!
2016. máj. 31. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!