Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek összejöhet ez a dolog?
Szakítottunk barátnőmmel, igazából az én hibámból kifolyólag mert egy stresszes időszakomat éltem és gyakorlatilag elüldöztem magamtól. De én őt mindennél jobban szeretem. Ezért úgy döntöttem hogy megkérem a kezét. Véleményetek szerint sikerülhet a dolog?
26/f
Nem, ez így nem fog működni.
Béküljetek ki, tanuljatok némi problémamegoldást, főleg te. Gyakoroljátok, és ha a kapcsolat egyenesbe jött, akkor majd megkérheted úgy, hogy legyen esélyed rá, hogy igent mondjon.
Az eljegyzést nem szabad békeajándékként felhasználni. Ha ezt tennéd, arról virítana, hogy nem veszed elég komolyan, ahogy a házasságot sem. Egy házasságban pont az a lényeg, hogy nem szakítunk egy stresszes időszak miatt, működik köztünk a kommunikáció, egymás szerelmei és legjobb barátai vagyunk. Bármilyen stresszes időszak közös teher, amit közösen oldunk meg, és semmilyen körülmények között nem húzunk szét, csakis össze.
A 2. válaszadó leírta a lényeget, fogadd meg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!