Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám feldolgozni a szakítást ?
Én ugyanígy küszködtem, mint te, nekem is pár év elment. Én ezt végül nagyon meguntam, mert fölöslegesen ment el az időm a semmire.
Tudatosítottam magamban, hogy ő egyik igazi volt, de nem fog visszajönni ezzel a gyászolással, az élet nem fog megsajnálni.
Aztán észrevettem, hogy nekem egy bizonyos típus az esetem nőben, és ő pont ilyen volt, de ilyen típus van még sok, csak én akkor először találkoztam ilyennel, és ezért tűnt annyira igazinak.
Arra gondolj, hogy minden perc amit miatta keseregsz fölöslegesen ment el az életedből. Le kell zárni, hadd menjen. Lesz jobb, tovább kell menned. Én is tévesen hittem abban, hogy egy igazi van, aztán rájöttem, hogy van sok, csak nem veszem észre.
Lehetsz boldog még bőven, semmiről nem maradtál le. A fölösleges kesergést zárd le, hidd el nem lennél boldog vele ha most veled lenne, csak húzná a száját, unná a kapcsolatot, meg szekálna. Ez már nem ugyanaz a nő, mint akit megismertél. Az okokat is nézd meg, hogy te esetleg miben voltál "sok", ezt is érdemes vizsgálni. De lehet, hogy ő volt aki eleve másra vágyott, és nem tehetsz arról, hogy kihasznált.
Szerintem (én a helyedben ezt tenném) szánd oda a 2024-es évet új tervekre, a múltbeli dolgokat fokozatosan zárd le, és határolódj el tőle, mert csak lehoz az életről. Én is kerestem új hobbikat, és vannak terveim. Anno én folytattam tovább az ismerkedést, és jól lettem, sok ismerősöm is lett, és jó randijaim voltak. Az első lépéseket nem akartam megtenni, de át tudtam lendülni, neked is menni fog.
Azt is fontos megértened, hogy most nem látod tisztán az egész helyzeted. Én is évek után értettem meg, hogy bár nagyon szerettem az illetőt, de egyoldalú lett volna mindenhogyan, tehát nem lennék boldog, csak epednék érte... csak ezt akkor nem így éreztem.
hát nekem 5-6 éve nem sikerül a dolog, pedig volt jó pár nőm azóta, és hosszú távú kapcsolatban vagyok 4 éve.
ha kellenék ugyanolyan vagy jobb nőnek akkor el tudnám felejteni de sajnos igy nem fog menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!