Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magányosan hogy lehet feldolgozni a párkapcsolati mélypontot, szakítást?
Nagyon a padlóra került a kapcsolatom, félek hogy a párom szakítani fog velem hamarosan. 8 éve vagyunk együtt, én még mindig nagyon nagyon szerelmes vagyok belé.
Nincsenek barátaim, a családommal sincs ilyen bizalmas viszonyom, nincs kivel beszélnem vagy időt töltenem.
Nézegettem “tippeket” hogy hogy lehet feldolgozni a szakítást, de kb mindenhol az volt hogy beszéld ki a barátaiddal az érzéseidet, bulizz a haverokkal, ilyesmik. Nekem nincs senkim akivel ilyeneket csinálhatnék.
Nyilván tudom hogy elsősorban a párommal kellene beszélnem, de ő nem nyitott rá, ezért is érzem azt hogy hamarosan vége.
Ha ő nem lesz akkor teljesen egyedül maradok.
Akik magányosan vészeltek át szakítást, azok hogy csinálták? Van valami praktika, tuti tipp? Mit csináltatok egyedül utána? Hogy sikerült feldolgozni?
Keress egy pszichológust vagy mentálhigiénés tanácsadót. De már olyan is van hogy valaki olyat vállal egy masfel eves kepzes utan hogy beszelget veled ugy hogy te vagy a kozeppontban es a te problemaid, o egy beszelgetopartner kb mint egy legjobb barat. Pszohologus nyilvan eleg draga, vegzos mentalhigienes tanacsadokat ki lehet dogni ingyem vagy 2-4 ezer ft oeaberben(teremberlet). Beszelgetopartner is van 3-5 ezer foeintert.
Ha bp-i vagy, irj privit es tudok elerhetoseget kuldeni
Elkezdtem alkoholt fogyasztani sajnos, amitől elcsúszott teljesen az életem és elhíztam, most kezdtem magam újra összekaparni.
Ha visszamehetnék az időbe, akkor itt gyakorin írnám ki magamból a bánatomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!