Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért esik az rosszul, hogy az exem pont utánam házasodott meg rögtön?
Mert érzed, hogy már nem lehet a zied (legalábbis mostanában).
Ugynakkor szeerintem meg neked örülnöd kellene a saját kapcsolatodnak most.
"Igazából rosszul esik, hogy az ő élete sínen van, hamarabb célba ért, míg nekem senkim nem volt, mikor megházasodott."
Ó, az a fránya hiúság... Tehát ő nyerte a sorversenyt, neki jár a keksz, te meg irigy vagy. Mondjuk hogy mi köze az ő életének a tiédhez, azt nem igazán tudom, az viszont vicces, hogy szerinted az emberi életben a házasságkötés a "célbaérés".
Az élet az nem egy verseny. Az, amit te látsz, hogy megházasodott, van valakije, nem azt jelenti, hogy boldog. De ha meg éppen most a legboldogabb életében és sínen van, akkor is mi van? Semmi. Semmi közöd hozzá, főleg mert elmondásod szerint kiábrándultál belőle.
Ha a szakításotok után nem tudom, fél évvel házasodik meg, persze az érdekes lehet, de miért szúrja ez a szemed, ha már kiábrándultál belőle? Annak nyilván oka volt, hogy már nem olyannak látod, mint régebben, akkor miről is beszélünk most?
Értékes energiát tolsz rá azzal, hogy figyeled az életét, a másik kérdésem pedig az, hogy amúgy minek is követed? Minek nézegeted? Miért hagyod, hogy eljussanak róla hozzád a hírek? Ha követed, akkor magadnak csinálod vele a bajt. Ha más mesél róla, kérd meg, hogy ne tegye, mert nem érdekel. Ha te kérdeztél utána, szintén magadnak csinálod a bajt.
Senki nem ér célba egy házassággal. Megöregedni együtt, szerelemben, békességben és boldogságban papír nélkül is lehet.
Elválni meg manapság pár hét, ha az ember elég ügyes. Érted az összefüggést, remélem. Az, hogy ő ott tart, te meg itt, nos, abban semmiféle összefüggés nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!