Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek ha a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a barátnőm szakitani akar mert nem a „menőbb” szakmát választom?

Figyelt kérdés
2,5 eve vagyunk egyutt, azota vagyok a legboldogabb. Ő életem szerelme (igaz furcsa ez igy fiatalon meg nekem is)! Sokaig úgy voltam hogy NAV-osnak megyek el dolgozni mert egesz jok a korulmenyek, viszont az is elottem volt hogy mozdonyvezető legyek mert barátom győzköd rola aki havi 700k-ert dolgozik egy érettségivel és mindene megvan… és jobban vonzodik efelé mintsem hogy tanuljak aztan meg másoktol függjek plane a feltetelekkel és ez nem tetszik neki hogy nem akar ilyen párt maga mellé aki “csak” egy mozdonyvezető

2023. nov. 26. 01:23
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:

#20 Igen ez pontosan igy van epp a masiknal nincs

#18 ott van az hogy egyetem utan 10 evig barhova tehetnek ahogy jol esik

#28 akartam is irni hogy egyik sem az! “”-be tettem hogy a menőBB szót hasznalta

#30 semmilyen meg en is most keszulok tovabbtanulni, ő fiatalabb

#26 ez az erdekes hogy ilyen nem volt meg csak most amikor szoba jött a felnőtt élet, teljesen másik én-t mutatott

2023. nov. 26. 13:44
 32/32 anonim ***** válasza:
25 számtalan ilyen volt azóta vonaton meg buszon is.
2023. nov. 26. 13:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!