Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek ha a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a barátnőm szakitani akar mert nem a „menőbb” szakmát választom?

Figyelt kérdés
2,5 eve vagyunk egyutt, azota vagyok a legboldogabb. Ő életem szerelme (igaz furcsa ez igy fiatalon meg nekem is)! Sokaig úgy voltam hogy NAV-osnak megyek el dolgozni mert egesz jok a korulmenyek, viszont az is elottem volt hogy mozdonyvezető legyek mert barátom győzköd rola aki havi 700k-ert dolgozik egy érettségivel és mindene megvan… és jobban vonzodik efelé mintsem hogy tanuljak aztan meg másoktol függjek plane a feltetelekkel és ez nem tetszik neki hogy nem akar ilyen párt maga mellé aki “csak” egy mozdonyvezető

2023. nov. 26. 01:23
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
16, 17 vagyok. Egy mozdonyvezetőnek rengeteget tanulnia és komoly egészségügyi vizsgálatok vannak. Ez utóbbi sem hátrány ám a mai világban.
2023. nov. 26. 07:51
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

19 nem vagyok benne biztos, hogy egy NAVos többet keres...

Amúgy ő mit fog dolgozni?

2023. nov. 26. 07:53
 23/32 anonim ***** válasza:
0%
2 éve dugja valaki más is
2023. nov. 26. 08:32
 24/32 anonim ***** válasza:
52%

Engedd el!

A vasúton sok csupaszív kallercsajszi vár.

A buta aranyású liba meg keressen egy megkeseredett navost akkor ha az kell neki. (Aki pár év múlva amikor már nem tudják visszafizetni az elb..ott CSOK-ot, elmegy mozdonyvezetőnek hogy majd abból fizették :D)

2023. nov. 26. 09:12
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

"18 ilyen nincsen, szigorúan megvan adva vezetési idő...minden."

Igen, papíron maximum.

Nem véletlenül kavart nagy port a pár évvel ezelőtti eset, amikor a vezetőnek lejárt a munkaideje és otthagyta a vonatot utasokkal együtt félúton. Na ő szabályszerűen cselekedett. Vajon miért nem lehetett hallani előtte, vagy utána ilyen esetről? Hát nem azért mert olyan pontos lenne a menetrend. :D

2023. nov. 26. 09:16
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

"Soha semmi problemank nem volt nagyon összepasszolunk az egvilagon mindent megbeszélünk"

Csak épp eldob a francba, ha nem az lesz a munkád, amit ő akarna.

Igen, ez tényleg rohadt nagy szerelem, és baromira összeilletek.

2023. nov. 26. 09:23
 27/32 anonim ***** válasza:
Akit jobban érdekel az , hogy kifelé mit tud mutatni az sosem lesz igazán boldog..
2023. nov. 26. 09:33
 28/32 anonim ***** válasza:
41%

A meno szakma az, ha egy orszag ellensege leszel..... 👏👏👏👏👏

39F incel

2023. nov. 26. 10:30
 29/32 anonim ***** válasza:

"Vajon miért nem lehetett hallani előtte, vagy utána ilyen esetről?"

Mert az irányítók odafigyelnek erre. A legritkább esetben fordul elő olyan hogy a mozdonyvezető munkaideje ilyen helyzetben járjon le. SOkkal előbb le szokták váltani és egy friss koléga megy.

2023. nov. 26. 10:37
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
A barátnődnek milyen végzetsége van, és milyen munkakörben dolgozik jelenleg?
2023. nov. 26. 12:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!