Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha a leendő exem így akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a leendő exem így akar velem szakítani, az mit jelent?

Figyelt kérdés

Azt mondja szeretné, ha barátok maradnánk, mert jó embernek tart, csak már nem szerelmes belém.

Szeretné, ha a szüleink is jóban maradnának és velük is tartanánk a kapcsolatot vice-versa.

Én ezzel nem értek egyet, szerintem ha szakítunk, akkor a legyen rendes szakítás. Nem azért, mert drámázni akarok, csak hogy nézne már ki, ha nekem, vagy neki lesz új párunk, aztán lehet magyarázkodni, hogy "amúgy miért mész át/megy át az exed anyádékhoz vasárnapi ebédre?".

Szerintem ez csak annak a jele, hogy nem akar elvágni minden szálat és most fel akar tenni a polcra, hogy később, ha valami csávó (gyanúm van...) nem jön össze, akkor le tudjon onnan venni.

Jól látom?

2023. márc. 30. 17:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen, jól látod.
2023. márc. 30. 18:12
 2/9 anonim ***** válasza:
93%

1. Kérheti ezt, de ha te nem akarsz vele barátkozni, akkor semmi nem lesz belőle.

2. Nnnnekem elég fura lenne, ha anyám etetné az exemet:D És anyámnak is:D

3. Ráadásul hadd ne ő mondja már meg, hogy a szülők kivel vannak jóban vagy sem:D

Szóval akrjon amit akar, ha valaki nem ért vele egyet, akkor nem úgy lesz ahogy ő akarja. Egy baráti kapcsolathoz minden fél szükséges.

2023. márc. 30. 18:13
 3/9 anonim ***** válasza:
76%
Jól látod. Ennek kb semmi értelme, az én ex csajom is ilyen volt, alig akart már végre békén hagyni. Ha egyszer vége, akkor vége. Élje mindenki a saját kis életét, ahogy tudja. Én ennek a híve vagyok.
2023. márc. 30. 18:19
 4/9 A kérdező kommentje:
A barátnőm szülei is felhívtak amúgy, hogy ők szeretnek engem és nagyon sajnálják ami történt (ők is pasira gyanakodnak) és mondták, hogy mehetek hozzájuk bármikor, nem akarják velem megszakítani a kapcsolatot. Épp idén januárban kértem el a lány apjától a lánya kezét, 5 éve vagyunk (voltunk?) együtt. Úgy gondolom/érzem, hogy szeretnek tényleg és én is kedvelem őket, de...rohadt fura szitu lenne.
2023. márc. 30. 18:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A szakítás, az szakítás. Nemcsak a párunktól, hanem a családjától is. Lehet ezt sajnálni, de ez ezzel jár és ezt a szülőknek is tudatosítania kellene magukban.
2023. márc. 30. 18:46
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Naháát...igen jól látod. Tartalék leszel.
2023. márc. 30. 19:07
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek veled és a többivel, talonban tart.
2023. márc. 30. 20:00
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát figyi... Ha a szülők akarnak barátkozni, tegyék, ehhez nem kell a ti asszisztenciátok. Ha meg te nem akarsz vele barátkozni, akkor ne tedd. Szüleiddel pedig tisztázd le, hogy ne hívják át az exed, ha esetleg nem lenne egyértelmű nekik.

Amúgy szerintem is jó a megérzésed.

2023. márc. 30. 20:19
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is szoktam néha járni az exem szüleinél és a volt apos temetésére is megyek
2023. márc. 31. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!