Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a leendő exem így akar velem szakítani, az mit jelent?
Azt mondja szeretné, ha barátok maradnánk, mert jó embernek tart, csak már nem szerelmes belém.
Szeretné, ha a szüleink is jóban maradnának és velük is tartanánk a kapcsolatot vice-versa.
Én ezzel nem értek egyet, szerintem ha szakítunk, akkor a legyen rendes szakítás. Nem azért, mert drámázni akarok, csak hogy nézne már ki, ha nekem, vagy neki lesz új párunk, aztán lehet magyarázkodni, hogy "amúgy miért mész át/megy át az exed anyádékhoz vasárnapi ebédre?".
Szerintem ez csak annak a jele, hogy nem akar elvágni minden szálat és most fel akar tenni a polcra, hogy később, ha valami csávó (gyanúm van...) nem jön össze, akkor le tudjon onnan venni.
Jól látom?
1. Kérheti ezt, de ha te nem akarsz vele barátkozni, akkor semmi nem lesz belőle.
2. Nnnnekem elég fura lenne, ha anyám etetné az exemet:D És anyámnak is:D
3. Ráadásul hadd ne ő mondja már meg, hogy a szülők kivel vannak jóban vagy sem:D
Szóval akrjon amit akar, ha valaki nem ért vele egyet, akkor nem úgy lesz ahogy ő akarja. Egy baráti kapcsolathoz minden fél szükséges.
Hát figyi... Ha a szülők akarnak barátkozni, tegyék, ehhez nem kell a ti asszisztenciátok. Ha meg te nem akarsz vele barátkozni, akkor ne tedd. Szüleiddel pedig tisztázd le, hogy ne hívják át az exed, ha esetleg nem lenne egyértelmű nekik.
Amúgy szerintem is jó a megérzésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!