Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek ha a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a barátnőm szakitani akar mert nem a „menőbb” szakmát választom?

Figyelt kérdés
2,5 eve vagyunk egyutt, azota vagyok a legboldogabb. Ő életem szerelme (igaz furcsa ez igy fiatalon meg nekem is)! Sokaig úgy voltam hogy NAV-osnak megyek el dolgozni mert egesz jok a korulmenyek, viszont az is elottem volt hogy mozdonyvezető legyek mert barátom győzköd rola aki havi 700k-ert dolgozik egy érettségivel és mindene megvan… és jobban vonzodik efelé mintsem hogy tanuljak aztan meg másoktol függjek plane a feltetelekkel és ez nem tetszik neki hogy nem akar ilyen párt maga mellé aki “csak” egy mozdonyvezető

2023. nov. 26. 01:23
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
96%

Tedd, amit akarsz!

Aztán , ha menni akar, menjen.

2023. nov. 26. 02:28
 12/32 A kérdező kommentje:
#8 köszi szépen a linket, nagyon hasznos!
2023. nov. 26. 02:37
 13/32 A kérdező kommentje:
#9 köszike 😅👊✌️
2023. nov. 26. 02:39
 14/32 anonim ***** válasza:
18%
Ha nem tudja kordában tartani a hipergámiáját, akkor ints búcsút neki. Nem lenne jó vége később.
2023. nov. 26. 05:08
 15/32 anonim ***** válasza:
45%
A pénzedet szereti, nem téged....
2023. nov. 26. 05:20
 16/32 anonim ***** válasza:
63%
Te szakíts vele! Ő valójában nem szeret Téged! Tényleg a pénzed szereti. Azonnal és örökre tedd lapátra ezt a nőt!
2023. nov. 26. 06:59
 17/32 anonim ***** válasza:
65%
Előző vagyok. Mellesleg a mozdonyvezető egy kemény és menő szakma ma is.
2023. nov. 26. 07:00
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Ezt így mondta, hogy nem elég menő? Mert azért más oka is lehet. Pl hogy állandóan úton lennél, hogy rugalmatlan de változó időbeosztás. Ez számomra max addig lehetne tolerálható amíg nincs gyerek, de talán még addig sem. Vannak nők akiknek stabilitás kell, kiszámíthatóság, és nem az hogy állandóan jön a telefon hogy bocs, de kések 2-3 órát mert baj van a vonattal, vagy baleset volt, vagy akármi.
2023. nov. 26. 07:48
 19/32 anonim ***** válasza:

Gyakori jelenség a nőktől, hogy a párjukat a magasabb presztizsű, vagy jobban fizető irányba próbálják terelgetni. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem szeret, csupán nem úgy szeret, ahogy te őt. A céljuk ezzel nem a te érdekeid szem előtt tartása, hanem a saját érdekeik. Vagy, jobb esetben a leendő családotok érdekeit tartja szem előtt, magyarul olyan körülményeket akar kialakítani maga körül, ahová biztonsággal szülhet (ha van ilyen terve). Ez utóbbi valahol érthető is.

Viszont egyet mondok: ha beadod a derekad, az nem jelent garanciát arra, hogy veled marad. Arra viszont garanciát jelent, hogy a későbbiekben is be fog próbálkozni majd hasonlókkal. Úgyhogy ha nem akarsz magad mellé egy házsártos asszonyt, akkor állj ki magadért és csináld azt, ami neked jó (persze csak akkor, ha ezzel direktbe nem ártasz másnak).

Bónusz: jó eséllyel nem fog szakítani (legalábis még nem most), ha meg mégis, nem a te veszteséged.

2023. nov. 26. 07:49
 20/32 anonim ***** válasza:
49%
18 ilyen nincsen, szigorúan megvan adva vezetési idő...minden.
2023. nov. 26. 07:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!