Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Váratlanul szakított a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Váratlanul szakított a barátnőm, hogyan dolgozzam fel?

Figyelt kérdés
Egy fél éves kapcsolatról van szó, és amikor nyáron összejöttünk minden tökéletes volt - jobbat kívánni se kívánhattam volna. Voltak közös programok, nyaralás, megismertem a szüleit, barátait. Ő egyébként egy zárkózott típus, nehéz megérteni és nem szeret beszélni a problémáiról. Járt pszichológushoz is, de abbahagyta. Amikor szeptemberben kezdődött az egyetem neki már elég frusztrált és feszült volt, de nem igazán tudtam segíteni neki. Mindig számíthatott rám, mindent megkapott amire vágyott, viszont a kommunikáció nem igazán volt erős. A családjában is sok minden probléma volt egészségügyi szempontból, és ő úgy fogadta el magát ahogy van. Nem akart és nem is akar változtatni önmagán, sokat sírt, panaszkodott. Az összes érdeklődő kérdésre (mi a baj? bánt valami?) az volt a válasza, hogy nem tudom. Biztos vagyok benne, hogy szeret és most mély lelkiállapotban van, de úgy érzem mindent és mindenkit ellök magától. A napokban találkoztunk, mert beszélni akart másfél hét után. Közölte, hogy már nem szerelmes belém, de nagyon szeret. Ez számára 1 hét alatt alakult ki, semmire nem tudott célszerű és érthető magyarázatot adni. Nem láttam rajta semmilyen örömöt, mintha a világ összes bánata rajta lenne. Nem sikerült meggyőznöm, nagyon szeretem de nem tudom elengedni... Nem bírom ki, hogy ne keressem, nagyon hiányzik.Egyébként szerintem depressziós is, mert volt hogy nyugtatót szedett, mindent túlaggódott és mindig elmenekült a beszélgetés elől ha problémák voltak részéről.

2023. nov. 16. 08:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Talált valaki mást, nem feltétlen kell tudnod róla mert lehet titok még.
2023. nov. 16. 09:16
 12/18 A kérdező kommentje:
A szülei is azt tanácsolták neki, hogy keressen fel egy szakembert, de ő csak megsértődött és nekem is mondta, hogy nincs rá szükséges. Neki nem kell segíteni, neki így jó és kész. Nem igazán kompromisszumképes ilyen téren, csak azt hangoztatta, hogy az Anyja se hagyja békén ezzel. Úgy gondolom, ha fontos voltam/vagyok neki úgy is keresni fog, ha pedig belesüllyed ebbe a mély lelkiállapotba akkor nem..
2023. nov. 16. 09:16
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Inkább örülj neki, hogy megszabadultál egy problémás kapcsolattól.

Előbb-utóbb téged is lehúzott volna.

Tanulságnak jó lehet, hidd el, egy kiegyensúlyozott, kölcsönös szerelemre,szeretetre épülő kapcsolatot érdemelsz.

2023. nov. 16. 10:02
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

"Csak nem értem, hogy miért nem tudhatom a tényleges okokat. Ha ennyire rossz lelki állapotban van, miért nem engedte hogy segítsek?"

Kérdező szerintem ne gyötörd magad feleslegesen, ebben a világ összes jószándékával és szeretetével se tudtál volna rajta segíteni, sajnos. Ez valami aljas és erős depresszió lehet nála, ilyenkor agykémia felől borul meg minden, és ő is tudja, és szenved is tőle. Azt is tudja szereted és hogy jó ember vagy, és szerintem azért is változott most hirtelen mert nem akar magához láncolni hogy együtt szenvedjetek. Bár utóbbival megmondom őszintén, csak tippelek. De nem tartom kizártnak.

És tényleg pszichológus kéne, visszamenve az életébe az okokat profin kezelni és meggyógyítani, vagy legalább ezeket az agykémia ingadozásokat beállítani jól valahogy nála.

2023. nov. 16. 14:27
 15/18 anonim ***** válasza:
Akkor mondanak ilyent ha mast talaltak, vagy narci is azt szereti ha mas szenved.
2023. nov. 16. 18:25
 16/18 A kérdező kommentje:
Nem talált mást, ebben biztos vagyok. Ideje sincs semmire, teljesen magábafordult és semmiért nem akar tenni. Elfogad mindent úgy, ahogy van. Köszönöm a kedves és őszinte válaszokat, jól esik, hogy nem csak én gondolom ezt úgy, ahogy. Én a tőlem telhetőt megtettem, és nagyon sajnálom, hogy így alakult..
2023. nov. 16. 20:14
 17/18 anonim ***** válasza:
Keres valami hobbit mast nem tufok javadolni az picit eltereli a gondolatokat.
2023. nov. 16. 20:36
 18/18 anonim ***** válasza:
Vidd pszichológushoz. Vagy te menjél el, és meséld el.
2023. nov. 17. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!