Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Váratlanul szakított a barátnőm, hogyan dolgozzam fel?
Inkább örülj neki, hogy megszabadultál egy problémás kapcsolattól.
Előbb-utóbb téged is lehúzott volna.
Tanulságnak jó lehet, hidd el, egy kiegyensúlyozott, kölcsönös szerelemre,szeretetre épülő kapcsolatot érdemelsz.
"Csak nem értem, hogy miért nem tudhatom a tényleges okokat. Ha ennyire rossz lelki állapotban van, miért nem engedte hogy segítsek?"
Kérdező szerintem ne gyötörd magad feleslegesen, ebben a világ összes jószándékával és szeretetével se tudtál volna rajta segíteni, sajnos. Ez valami aljas és erős depresszió lehet nála, ilyenkor agykémia felől borul meg minden, és ő is tudja, és szenved is tőle. Azt is tudja szereted és hogy jó ember vagy, és szerintem azért is változott most hirtelen mert nem akar magához láncolni hogy együtt szenvedjetek. Bár utóbbival megmondom őszintén, csak tippelek. De nem tartom kizártnak.
És tényleg pszichológus kéne, visszamenve az életébe az okokat profin kezelni és meggyógyítani, vagy legalább ezeket az agykémia ingadozásokat beállítani jól valahogy nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!