Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S.! A baratnom tegnap varatlanul szakitott velem azert mert nem allunk anyagilag egy szinten. Mit tegyek most?
most az a baja hogy több pénzed van mint neki?
hm ilyen csajról sem hallottam még akit ez zavarna:D
legyél akkor csóró:DD
Én lány vagyok és nálam sokkal jobb anyagi helyzetűvel én sem jönnék össze. Volt rá példa, hogy udvarolt nagyon gazdag pasi, de nem akartam tőle semmit. Másak az igények, a szórakozási lehetőségek, az életfelfogás, minden. Lehet, hülyeség de én így látom. Ráadásul nem tudnám elviselni, ha egyszer valamikor visszaélne ezzel.
Egyébként ha tényleg ez a problémája a lánynak, és úgy gondolod, hogy nem nagy különbség van az anyagi helyzetetek között akkor add ezt a tudtára. Plusz, győzd meg arról, hogy nem zavar téged. Jobb ötletem sajnos nincs.
Most , ennyi idő után megint előállt ugyanez :(( Ugyan ilyen indokkal , mást nem is tudott mondani . Hogy milyen rossz érzés neki, hogy irigykedik stb. Hogy most egyedül szeretne lenni, mert mellettem folyamatosan szorong stb.
Hiába mondtam neki akármit hajthatatlan , nem lehet igaz ,hogy emiatt akar szakítani velem ,másfél éve együtt vagyunk semmi előjele nem volt. Nem is írt rá senki facebookon semmi.... Kérlek segítsetek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!