Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Vasárnap szakított velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vasárnap szakított velem a menyaszonyom teljesen váratlanul több, mint 6 év után. Mihez kezdjek most? Többi lent.27/F

Figyelt kérdés

Közölte velem, hogy ő már sem az összeköltözést nem akarja, sem újra megpróbálni, sem helyrehozni nem akarja.

Semmi extra rossz nem volt a kapcsolatunkban. Harmónikus, kiegyensúlyozott volt a 6 év alatt.

Persze vannak hibáim, nem is tagadom.

Szerinte az volt az egyik legnagyobb hibám, hogy az anyjával nem tudtam "baráti" viszonyt kialakítani, visszahúzódó, félénk voltam vele szemben. Ennek következtében az anyja a hátam mögött elkezdett fúrni engem a szemében, napi szinten. Veszekedés soha senkivel nem volt. Nagyon anyás és nem tudta elfogadni, hogy nem spanolok túlzottan az anyjával. Állítása szerint felörlődött kettőnk között és emiatt ő teljesen kibukott, besokalt és szakított, és így az állandó duruzsolás is megszűnik, amit akar szerintem. Nagyon távolságtartó, megbeszélni alig akarja velem, rideg hozzám.

Azóta mindent megteszek azért, hogy visszajöjjön.

Lehet ebből még valami?

Szeretem nagyon.

2016. júl. 20. 10:59
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
hagyd a 3,14csába, idd le magad azt keress egy másik csajt, aki nem anyuci pici lánya.
2016. júl. 20. 11:02
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Oké, hogy most épp nagyon car, de rossz ómen egy életre, ha olyat választasz, aki anyuci pici lánya, vagy fia. Akinek anyuka az első, jobb ha az nem a te párod.
2016. júl. 20. 11:03
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha menteni akarod, akkor beszélj az anyjával, próbálj meg béke jobbot nyújtani neki. Más nem nagyon tudsz tenni, mert úgy látszik a menyasszonyod könnyen befolyásolható. Ha a helyedben lennék, én mérlegelném, hogy érdemes egy olyan kapcsolatba áldozni, ahol füttyent egyet az anyós és hat év megy a levesbe, alólad meg kirúgják a széket.
2016. júl. 20. 11:06
 4/24 anonim ***** válasza:
73%
6 év után senki nem szakít váratlanul. Akit meglep a szakítás, az nem figyelt eléggé. Jó ideje.
2016. júl. 20. 11:07
 5/24 anonim ***** válasza:

"Szerinte az volt az egyik legnagyobb hibám, hogy az anyjával nem tudtam "baráti" viszonyt kialakítani, visszahúzódó, félénk voltam vele szemben."-az ilyen ember legyen nő vagy férfi nagyon gyerekes. Közel 30-hoz mi közbe kell legyen a rokonságnak a kapcsolatotokhoz? Minden olyan t.ketlen fiatalnak ajánlom, akik hozzá vannak ragasztva a szülőkhöz közel a 30-hoz, hogy bújjanak Velük ágyba, nem gond, csak ne h.lyítsenek más egészséges fiatalokat.

Kérdező, azt is fel kell ismerned már sokkal korábban, hogy Lelkileg kivel vagytok egy szinten, mi kell neked és a másiknak, nem csak az ágyban (!). Igen, vannak olyanok, akiknek a cirkuszoló férfiak-nők jönnek be, s később sokszor csalódnak.

2016. júl. 20. 11:10
 6/24 A kérdező kommentje:

Sajnos tény, hogy nagyon tudja befolyásolni az anyja és nem egy határozott jellem.

Az anyjának nem tudok bérelt jobbot nyújtani, mert nem voltunk rosszban. Csak a tisztelet körökön nem léptünk túl. Ajándékoztuk egymást stb csak nem dumáltam vele órakat. Állítása szerint így nem tudott megismerni.

2016. júl. 20. 11:11
 7/24 A kérdező kommentje:

bérelt=béke

Autokorrekt...

2016. júl. 20. 11:12
 8/24 A kérdező kommentje:
Én sem értettem, hogy miért kell ennyire az anyjával haverkodnom. A kapcsolatunk eletéről zavarta ez, de sosem mondta és én sem gondoltam volna, hogy egyszer ezért eldob mindent. Összeköltözés és házasság előtt álltunk.
2016. júl. 20. 11:15
 9/24 A kérdező kommentje:
De mondtam neki, hogy ezen ne múljon semmi. Megemberelem magam és órákat beszélgetek az anyjával, de már nem érdekli :-(
2016. júl. 20. 11:17
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Akkor az anyja csak kifogás, volt ott más gond is. Hagyd, ezért nem kár. Nem őszinte és ahhoz sincs gerince, hogy elmondja a szakítás okát.
2016. júl. 20. 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!