Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szulinapi koszontes exnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szulinapi koszontes exnek?

Figyelt kérdés
Az exemrol lenne szo. Nagyon szerettem es torodtem vele, de nem igazan volt kozos jovonk, valamint voltak kisebb nagyobb mentalis problemaim. Miutan szetmentunk meg azert talalkozgattunk. Majd neki lett egy uj kapcsolata de megbeszeltuk, hogy azert baratok maradunk. Aztan o irogatott nekem, en nagyon hosszu idokozonkent valaszolgattam csak. Nyilvan az volt a celom hogy annak ellenere hogy tudunk egymasrol, foleg most az elejen legyen egy tavolsag. O kisse megsertodott hogy sokaig semmit nem hallott felolem... Most kb egy honapja nem beszeltunk semmit. Holnap van a szulinapja. Szeretnék neki irni, mert kivancsi vagyok meg azert ra, hogy hogy alakul az élete stb. Nem remenykedem semmiben foleg hogy januartol en mar mas varosban fogok elni. De nem akarom hogy o azt higyje hogy meg akarok valamit, es nem akarok beleronditani az uj kapcsolataba se. Ti irnatok neki?
2023. okt. 21. 09:43
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
#20 Nem tudom, de az írásod is sugallja, hogy nem vagy a toppon. Így nem csodálom ha az érzéseiddel sem vagy tisztában.
2023. okt. 21. 15:08
 22/23 anonim ***** válasza:
21! Oké...akkor ez a komoly "ellenérved"??? Már bocsi, de ne járasd le magad ennyire.
2023. okt. 21. 15:13
 23/23 anonim ***** válasza:
45%

Amúgy pont az a baj, hogy ahogy nézem a következő a helyzet!

Az emberek 99%a a saját érzéseivel nincs tisztában és a legkönnyebb megoldást választja! MENEKÜL! Ez a szakítsunk meg minden kapcsolatot pont ezt jelenti...

2023. okt. 21. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!